Inaktiv platsannons

Kreativ IT-konsult till Atea i Kalmar, Karlskrona

Om tjänsten

Att arbeta som IT-konsult hos oss på Atea är en spännande utmaning! Just nu söker Atea Kalmar/Karlskrona dig som vill jobba och utvecklas i en konsultroll inom it. Som konsult hos oss har du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter genom spännande uppdrag med varierad längd, omfattning och komplexitet. Vill du vara med på vår resa och ta vår verksamhet till nästa nivå? Då ska du söka denna tjänst – vi väntar på dig!
 

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår fantastiska konsultgruppering i Kalmar eller Karlskrona med engagerade medarbetare inom olika expertområden. Vi har idag ett stort antal kundförfrågningar och vi behöver stärka upp inom flera områden. Arbetsuppgifterna varierar stort med t.ex. driftsuppdrag, migreringar och implementationer av nya lösningar för både offentliga och privata kunder. Det innebär att komplexitet och inriktning kommer att se olika ut beroende på din profil och din kompetens.

Du kommer att tillhöra Atea Kalmar eller Karlskrona beroende på vad som passar dig bäst.

 Vad söker vi hos dig

Vi tror på dig och din personlighet – vi värdesätter karaktär och lättsamhet i kombination med expertis och erfarenhet. Just nu söker vi dig som tar initiativ och kan fatta snabba beslut, du sätter igång aktiviteter och du vill uppnå resultat. Du är lyhörd och kommunikativ med god samarbetsförmåga och du har förmågan att planera och organisera för att nå uppsatta mål. Du har en tydlig ambition i att vilja utvecklas inom ditt professionella område. 

Vi värdesätter balansen mellan fritid och jobb och vi tror att du som privatperson speglas fint i vem du är på jobbet och att den energin är minst lika värdefull.

För att lyckas hos oss tror vi att du har några års erfarenhet från informationsteknologi, och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Just nu söker vi dig med kompetens och erfarenhet inom:
•    Nätverk och kommunikation
•    Brandväggar och fysisk säkerhet
•    Klienthantering och managering
•    Serveradministration inom Windows eller Linux
•    Applikationsvirtualisering
•    Virtuallisering
•    Lagringslösningar

Det är önskvärt med:

  • Tidigare konsulterfarenhet

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Hultgren, konsultchef Kalmar, via , Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef Karlskrona, via , eller Filippa Bredwad, Talent Acquisition Partner via

 På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

 Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

 

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar, Karlskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)