Inaktiv platsannons

Erfaren projektledare inom IT i Kalmar, Karlskrona

Om tjänsten

Att arbeta som Projektledare inom IT hos oss på Atea är en spännande utmaning! Vill du vara med och driva digitaliseringen inom både privat och offentlig sektor? Atea i Kalmar/Karlskrona söker just nu dig som vill jobba som projektledare med en blandning av it-infrastruktur- och verksamhetsprojekt. Vill du vara med på vår resa och ta vår verksamhet och team till nästa nivå? Kom och jobba hos oss då – det blir kul!

 Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår fantastiska konsultgruppering i Kalmar/Karlskrona som utgörs av drygt 20 engagerade medarbetare inom olika expertområden. I rollen kommer du att arbeta med både större och mindre kunder inom offentlig och privat sektor. Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där du som projektledare kommer ha en nyckelroll. Till ditt stöd har du andra medarbetare från teamet, men även övriga hjälpsamma kollegor runt om i landet. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. 

Du kommer att tillhöra Atea Kalmar eller Karlskrona beroende på vad som passar dig bäst.

 Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att få möjlighet att arbeta både i Atea-ledda leveransprojekt och som konsult ute hos våra kunder. Projekten som bedrivs håller varierande komplexitet och omfattar såväl it som verksamhet. Det kan exempelvis vara processutveckling, workshopledning, migreringsprojekt eller införandeprojekt. En del av rollen som projektledare på Atea kommer vara att utveckla våra kunder tillsammans med trevliga kollegor. 

 Vad söker vi hos dig

Vi tror på dig och din personlighet – vi värdesätter karaktär och lättsamhet i kombination med expertis och erfarenhet. Som projektledare ser vi att du är en person som arbetar bra med andra. Du är lyhörd och lyssnar in både kollegor och kunder samtidigt som du kommunicerar tydligt och löser problem som dyker upp på ett konstruktivt sätt. Du är duktig på att planera ditt arbete i förväg samt organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. I ditt ledarskap sätter du upp och följer upp deadlines. I din roll leder, motiverar och delegerar du aktiviteter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är duktig på att skapa team som arbetar bra tillsammans. Med din förmåga att förstå olika verksamheter och deras behov upplevs du som affärsmässig.

Vi värdesätter balansen mellan fritid och jobb och vi tror att du som privatperson speglas fint i vem du är på jobbet och att den energin är minst lika värdefull.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:
•    Teknisk bakgrund inom it
•    God erfarenhet av it-branschen, projektledning och förändringsledning
•    Har vana att arbeta med it-avdelningar och kärnverksamheter
•    Goda kunskaper i att arbeta enligt en projektmodell som PPS, PRINCE2 eller motsvarande
•    Övergripande kunskap om hårdvara, mjukvara och infrastruktur

Det är önskvärt med:
•    Erfarenhet av verksamhetsutveckling och processkartläggning 
•    Kravhantering/-analys
•    Att arbeta som konsult och/eller hantera kundrelationer

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök redan idag - vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Hultgren, konsultchef Kalmar, via , Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef Karlskrona, via , eller Filippa Bredwad, Talent Acquisition Partner via

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar, Karlskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)