Inaktiv platsannons

Specialist inom nätverk/kommunikation till Atea i Kalmar, Karlskrona

Om tjänsten

Att arbeta som Specialist inom nätverk/kommunikation hos oss på Atea är en spännande utmaning! Vill du arbeta i en dynamisk och idérik miljö där teamwork står i fokus? Atea i Kalmar/Karlskrona fortsätter att växa och just nu söker vi en riktigt vass Specialist inom nätverk/kommunikation. Vill du vara med på vår resa och ta vår verksamhet och team till nästa nivå? Kom och jobba hos oss då – det blir kul!

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår fantastiska konsultgruppering i Kalmar/Karlskrona som utgörs av drygt 20 engagerade medarbetare inom olika expertområden. Tre av konsulterna arbetar inom just nätverk och kommunikation men du kommer även att ha kollegor inom ditt specialistområde runt om i Sverige där ni kan dra nytta av och hjälpa varandra.

I rollen kommer du att arbeta med både större och mindre kunder inom offentlig och privat sektor, och du kommer delta i större leveranser inom området. Du kommer också att leda implementationsarbete och delta teknisk vid implementationen, samt göra krav och målbildsanalyser.

Som konsult kommer du att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.

Vad söker vi hos dig

Vi tror på dig och din personlighet – vi värdesätter karaktär och lättsamhet i kombination med expertis och erfarenhet. Vi tror att du tar ansvar för ditt jobb och dina arbetsuppgifter samtidigt som du är självständig och  strukturerad. Du är med andra ord en riktig problemlösare! Du är såklart både motiverad och fokuserad och en utmaning är inget du tackar nej till.

Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du att samarbeta väl med andra. Med ditt strategiska tänkande har du ett brett perspektiv på frågor och ser den långsiktiga betydelsen. Du har också förmåga att jobba med komplexa frågor och ta fram bra lösningar till våra kunder med anpassning till deras krav och behov.

Vi värdesätter balansen mellan fritid och jobb och vi tror att du som privatperson speglas fint i vem du är på jobbet och att den energin är minst lika värdefull.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

  • Värdefull kompetens inom nätverksområdet med fokus på Cisco eller Fortinet
  • Kunskap av att designa och implementera komplexa nätverksmiljöer
  • Kunna göra krav och målbildsanalyser
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök redan nu, vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Therese Hultgren, konsultchef Kalmar, via , Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef Karlskrona, via eller Filippa Bredwad, Talent Acquisition Partner via

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar, Karlskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)