Inaktiv platsannons

Löneadministratör till Bosch i Tranås

F... Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för den europeiska marknaden. Vi är cirka 811 medarbetare och utgör en del av den stora Boschkoncernen som består av cirka 409 000 medarbetare vä

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för den europeiska marknaden. Vi är cirka 811 medarbetare och utgör en del av den stora Boschkoncernen som består av cirka 409 000 medarbetare världen över.

Vi arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling. I Tranås finns en produktionsenhet och ett kompetens- och R&D center. De värmepumpar vi tillverkar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är ”Invented for life”.

Jobbeskrivning

Om tjänsten

Har du erfarenhet av arbete inom Lön och vill utvecklas inom ett internationellt bolag? Vi söker nu en Löneadminstratör till Bosch Thermoteknik i Tranås som vill arbeta i en dynamisk miljö med ständig utveckling. På vårt Lönecenter är vi 3 medarbetare som ansvarar för lönehanteringsprocessen för alla bolag inom Bosch i Sverige. Arbetet är brett och innebär många kontaktytor samt arbetsuppgifter inom lön, avtal, försäkringar, tid/resa och pension. Vi har ett tätt samarbete där löneadministratörerna hjälps åt med löneprocesserna för de olika bolagen samtidigt som du har helhetsansvaret för ditt bolag/område. Tjänsten är initialt ett uppdrag på ett år via ett konsultbolag.

Ditt bidrag till något stort

 • Vara en engagerad Löneadminstratör inom ditt ansvarsområde i nära kontakt med HR-avdelning, medarbetare och chefer.
 • Bidra med en bred kompetens och erfarenhet inom Löneområdet
 • Implementera förbättringar av löneprocess och system/digitalisering i nära samarbete med övriga löneadministratörer och HR- avdelningar.
 • Säkerställa att vi följer gällande lagar, kollektivavtal och interna avtal samt avtal med anställda i samband med utbetalning av lön.  
   

Kravspecifikation

Vad som utmärker dig

För rollen som Löneadministratör har du utbildning inom Löneadministration eller likvärdiga erfarenheter inom området. Vidare har du arbetslivserfarenhet inom löneområdet och arbetsrätt/kollektivavtal samt grundläggande redovisningskunskaper. Vi ser att du är van att samarbeta och skapa såväl goda relationer som förtroende med din omgivning. Du kan kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en van användare av Office-paketet och lönesystem, Aditro ses som meriterande. Du är noggrann, ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt. Du har ett positivt och serviceinriktat förhållningssätt med fokus på ständiga förbättringar.

Ytterligare information

Din framtida arbetsplats erbjuder dig

På Bosch bryr vi oss, om dig, vår verksamhet och vår miljö. Vårt löfte till våra medarbetare är bergfast. Vi växer tillsammans i otaliga roller, positioner och möjligheter och vi är intresserade av att utveckla "hela dig", inte bara dig som är klockan 7-16 - För livet handlar om balans.

På Bosch firar vi dig. Det är våra medarbetare som gör oss anmärkningsvärda. Därför kompenserar vi din insats med konkurrenskraftiga lönepaket, attraktiva förmåner, tjänstepension, flextid, smart work, friskvård och ett uppriktigt "tack". Vår framgång är din framgång. Låt oss fira tillsammans.

På Bosch förstår vi att alla har sitt eget fokus i livet, oavsett om det handlar om nya yrkesmässiga utmaningar, utbildning och utveckling eller mer tid för familj, vänner och fritidsintressen. Vad dina mål än är så är vi flexibla. Låt oss hitta en balans.

På Bosch tror vi att alla är olika och det är det vi uppskattar. Låt dig inspireras av en samarbetsvillig, öppen, respektfull och pålitlig arbetsplats där du kan vara dig själv och berikas av perspektiven från vår gemenskap runt om i världen.

Gå med och känn skillnaden.

   

  Publicerad den

  04-11-2023

  Extra information

  Status
  Stängd
  Ort
  Tranås
  Typ av kontrakt
  Heltidsjobb (förstajobb)
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej

  Tranås | Heltidsjobb (förstajobb)