Inaktiv platsannons

CNC-operatörer i Mellansel

F... Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och lösningar under produktnamnet Hägglunds. I Mellansel ligger huvudkontor och huvudproduktion för Hägglunds och till...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och lösningar under produktnamnet Hägglunds. I Mellansel ligger huvudkontor och huvudproduktion för Hägglunds och till organisationen hör även en global försäljning- och serviceorganisation. Totalt jobbar cirka 650 medarbetare runt om i världen för Hägglunds. I Mellansel finns cirka 400 anställda. Hägglunds är i en tillväxtfas och vi behöver därför fler medarbetare till vårt härliga team.

Bosch Rexroth i Mellansel ingår i Boschgruppen med över 400.000 anställda. 

Hos Bosch Rexroth arbetar du i en modern, säker och ren verkstad där arbetsmiljö och säkerhet har högsta prioritet. Bosch Rexroth erbjuder sina medarbetare bra förmåner och anställningsvillkor samt goda utvecklingsmöjligheter.

Jobbeskrivning

Under 2023 kommer vi att behöva anställa ett flertal CNC-operatörer till vår bearbetning och tillverkning av Hägglunds hydrauliska motorer. Som CNC-operatör har du avgörande betydelse för kvaliteten på våra Hägglunds hydraulmotorer.

Som CNC-operatör hos oss får du jobba på en arbetsplats som präglas av gemenskap och sammanhållning. Ett exempel på det är att många kollegor samåker till och från jobbet. På arbetsplatsen står det högteknologiska och kunskap i fokus samtidigt som miljön är öppen och familjär.

Kravspecifikation

Vi söker CNC-operatörer med både längre och kortare erfarenhet och med kunskap och erfarenhet av bland annat ritningsläsning, ställ, bearbetning och dagligt underhåll. Intresse för teknik och problemlösning är en fördel samt att vara noggrann och praktiskt lagd.

Även nyutexaminerade CNC-operatörer med ett starkt driv och intresse av att lära dig yrket är välkomna.

Ytterligare information

Frågor kan ställas till Verkstadschef André Eriksson på 0660 871 78 eller till Verkstadschef Maria Lundberg på 0660 870 13.

Välkommen med din intresseanmälan!

För information om företaget och våra produkter, besök:

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)