Inaktiv platsannons

Sales Forecast Analyst i Mellansel

F... Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem under produktnamnet Hägglunds. Våra produkter är kända för att vara tillförlitliga, starka och av enastående kvalitet.  ...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem under produktnamnet Hägglunds. Våra produkter är kända för att vara tillförlitliga, starka och av enastående kvalitet. 

Jobbeskrivning

Arbetsuppgifterna som Sales Forecast Analyst innebär att du kommer att jobba i den nya Integrated Business Planning-processen med ansvar att förbereda, driva, förbättra och följa upp DC-HD:s prognosarbete. Du genomför kontinuerlig analys av historisk och aktuell data, hitta trender och mönster i affärsenhetens prognoser.

I arbetsuppgifterna ingår ansvar för ekonomisk portfolioanalys för våra produkter, analyser av våra produktlanseringar, PRM-rapportering i PowerBi, pipeline-analyser i vårt CRM-verktyg Robin, samt viss ekonomisk uppföljning och rapportering.

Kravspecifikation

Du har utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom logistik eller ekonomi alternativt flera års erfarenhet av prognosarbete eller annan för tjänsten relevant erfarenhet.

Du behöver behärska engelska i tal och skrift samt vara förtrogen med Officepaketet, med djup kunskap inom Excel.

Arbetet innebär regelbundna nationella och internationella kontakter inom affärsenheten DC-HD. Det är därför viktigt att du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Arbetet utförs självständigt och under eget ansvar.

Ytterligare information

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Anders Omnell på telefon 0660 87037.

Ansökningar utvärderas och intervjuer genomförs kontinuerligt så ansök så snart som möjligt. Vi behöver din ansökan dock senast den 20 januari.

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)