Inaktiv platsannons

Underhållstekniker i Mellansel

F... Välkommen till ett världsledande företag och en spännande roll där du får bidra till utvecklingen av viktiga delar i vår verksamhet! Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Välkommen till ett världsledande företag och en spännande roll där du får bidra till utvecklingen av viktiga delar i vår verksamhet!

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara tillförlitliga, starka och för att hålla enastående kvalitet.

Bosch Rexroth i Mellansel har cirka 400 anställda och ingår i Bosch-gruppen. Just nu söker vi en Underhållstekniker till Underhållsavdelningen.

Jobbeskrivning

Som Underhållstekniker hos Bosch Rexroth i Mellansel har du en kvalificerad och självständig tjänst. Du ingår i ett erfaret team av tekniker med ansvar för både akut och förebyggande underhåll av nära 200 produktionsutrustningar, till stor del bestående av maskiner för skärande bearbetning.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har en teknisk utbildning, t.ex. el och automation på gymnasie- eller högskolenivå, och med erfarenhet från service- eller underhållsarbete av produktionsutrustning inom verkstadsindustri.

Du som söker är en envis problemlösare med ett stort intresse för underhållsfrågor. Du fungerar bra att jobba både i grupp och självständigt och du är en initiativrik, strukturerad och stresstålig person. Kunskaper i engelska är meriterande men inget krav.

Vi erbjuder ett intressant jobb med stora möjligheter till personlig utveckling och med bra anställningsvillkor.

Ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Gruppchef Underhåll Mikael Regnell, på telefon 0660-87040 eller på

Vill du söka tjänsten? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast den 20 januari 2023.

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)