Inaktiv platsannons

Business Controller Winter Test Center i Kista

F... Idag sysselsätter Bosch i Sverige cirka 1 900 medarbetare inom de fyra affärsområdena Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology. Huvudkontoret med ledning för Robert...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Idag sysselsätter Bosch i Sverige cirka 1 900 medarbetare inom de fyra affärsområdena Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology.

Huvudkontoret med ledning för Robert Bosch AB ligger i Kista, strax norr om Stockholm. Härifrån bedrivs försäljning och utbildning inom divisionerna Automotive Aftermarket, Power Tools och Building Technologies. I Göteborg finns vårt försäljningskontor med ansvar för försäljning och utveckling av system och komponenter för fordonsindustrin och i Lund vår utvecklingsenhet för mjukvaruapplikationer.

I koncernen ingår även de lokala bolagen Bosch Thermoteknik AB, Bosch Rexroth AB och BSH Home Appliances. Tillsammans har vi kontor och anläggningar med produktion, försäljning, testverksamhet samt forskning och utveckling, från Arjeplog i norr till Lund i söder.

Jobbeskrivning

Bosch vintertestanläggning ligger på Vaitoudden ca. 10 km utanför Arjeplog i Lappland. Här testas och kalibreras den nyaste fordonsteknologin, av biltillverkare från hela världen, i det arktiska klimatet, båda på land och isbanor.

Rollen innebär att du är ett betydande stöd åt organisationen avseende ekonomiska frågor samt i avtals- och projektfrågor. Samtidigt som denna roll innebär självständigt arbete kommer du att tillhöra gruppen som ansvarar för Facility Management i Sverige och kommer även att samarbeta med vår division Chassis Systems Control (CC) i Tyskland. Arbetet innebär att du har många internationella kontakter – i första hand Tyskland, men även i flera andra länder. Du har även kontakt med kunder och leverantörer. Du kommer att resa till Arjeplog 5–10 gånger per år.

 

Kravspecifikation

För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har:

• Högskoleutbildning inom företagsekonomi
• Minst tre års erfarenhet som Business Controller
• Tekniskt intresse, båda för fordonsteknologi och bygg.
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska
• Jobbar obehindrat i Office-paketet, med fokus på Excel.
• Erfarenhet och intresse för Power BI är et stort plus
• Kunskaper i SAP är meriterande
• Körkort klass B

Som person är du affärsmässig, strategisk och har en vilja samt ett driv att utvecklas. Du har god kommunikativ- och pedagogisk förmåga och har lätt för att skapa relationer. Du har lätt för att förstå processer och ett stort intresse för ekonomifrågor. Att du arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt ser vi som en självklarhet samt är bekväm i rollen att aktivt delta på möten. Du tycker om att arbeta självständigt såväl som i team.

Ytterligare information

Bosch erbjuder dig ett roligt och utmanande jobb med möjlighet att utvecklas. Som anställd på Bosch omfattas du av kollektivavtal samt fina förmåner, exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, massage och lunchförmån.

Kontaktuppgifter

Urval och Intervjuer sker löpande så låter denna tjänst intressant för dig önskar vi din ansökan redan idag!

I den här rekrutteringen samarbetar vi med Poolia, vänligen ansök genom denna

För mer information om arbetsuppgifterna vänligen kontakta Eirik Pihlstrøm,

För övriga frågor kontakta HR Peter Rönnmark, 

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | Heltidsjobb (förstajobb)