Inaktiv platsannons

Undersköterska med uppdrag som vårdledare på barnoperation i Huddinge

Om tjänsten

Har du intresse av att axla ett uppdrag som vårdledare och operativt leda och planera vår verksamhets operationslogistik och samtidigt vara ett kompetensstöd i daglig drift? Då finns ett givande uppdrag för dig att söka!

 

Vi erbjuder
Barn PMI är en arbetsplats med ett stimulerande uppdrag med många specialiteter och ett delaktigt och närvarande ledarskap. Som vårdledare hos oss blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team i en ledande position direkt underställd Omvårdnadschef (OVC).

Du får en individuellt utformad inskolning och en personlig utvecklingsplan baserad på din erfarenhet och kunskaper.

I rollen som vårdledare är det viktigt för oss att du som leder och utvecklar andra även får påfyllnad av din egen kompetens, och erbjuder dig Karolinskas ledarskapsutbildning och kontinuerliga träffar med övriga vårdledare och OVC samt verksamhetens interna utbildningar med inriktning mot ditt eget område inom anestesi och/eller operation.

Vårdledare är i tjänst måndag-torsdag 7-16 samt fredag 7-14.

Självklart får du också ta del av de som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om oss
I Funktion Barn PMI, Barnoperation i Huddinge ingår områdena anestesi, operation och pre- och postop-avdelningar med uppvak, alla speciellt ordnade för våra barnpatienter. Vi bemannar sex operationssalar i toppmodern miljö och vårt uppdrag är högspecialiserad kirurgi med ett stort utbud av kirurgiska ingrepp på barn från nyfödda upp till 18 år.

Verksamheten bedriver högspecialiserad kirurgi med akuta och elektiva operationer samt öppenvårdskirurgi. Våra kundkliniker är bland annat öron- näsa och halskirurgi där vi har riksvårdsuppdraget för cochlea-implantatsoperationer på barn. Vår övriga verksamhet riktar sig till våra medicinbarn där specialiteterna hematologi, nefrologi samt gastrenterologiska barnen finns. Verksamheten bär även en stor extern del på interventionsplanet på O-huset. Vi opererar samt söver på MR, CT/DT, ERCP samt på angiolabben.

Tillsammans, i tvärprofessionella team, fokuserar vi på att ge våra barn den bästa vården i Sverige. 


Om tjänsterna
Vårdledaruppdraget innebär att operativt planera och leda den dagliga operationsverksamheten på Barnoperation och koordinera operationspersonalen på salarna. Där ingår också att samordna patientflödet i samråd med Ledningsansvarig anestesiolog (LA), OVC samt Vb. prioriteringsansvarig kirurg.

Tanken är att vårdledare skall vara frikopplad från den direkta patientvården och överblicka verksamheten med maximal tillgänglighet för medarbetarna. Det innebär att vårdledare bedömer vårdbehovet och fördelar personalen i relation till vårdtyngd och ansvarar för översikten av in- och utflödet av patienter. Där ingår även att förplanera nästkommande dag gällande personal, operationsanmälningar, instrument, MTA.

I tjänsten ingår att verka för en patientsäker vård och att ha kontroll över verksamhetens processer, mål och visioner. Men också att bistå OVC gällande enhetens inköp och förbättringsområden samt medverka till att gällande riktlinjer och rutiner följs, nya implementeras samt utvärderas.

Vårdledaren medverkar vid introduktion och inskolning av nya medarbetare och ombesörjer VFU och studentplaceringar tillsammans med OVC och utbildningsledare.


Vi söker
Dig som är erfaren anestesi- eller operationsundersköterska och som har ett stort intresse av arbetsledning och drivs av ett starkt engagemang för ditt arbete och vill vara med att utveckla vår verksamhet. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av att arbeta inom operations- eller anestesisjukvård, men vill uppmuntra även dig med kortare erfarenhet att söka då vi framför allt söker dig med rätt personliga egenskaper för uppdraget.

Hos oss får du ett arbete där du arbetar självständigt med ett stort ansvar över verksamhetens kollegor och patienter. Därför är god kommunikation och samarbetsförmåga med patienter, anhöriga och kollegor en självklarhet för dig. Vi tror att det är viktigt att du som söker hit är villig att ta dig an nya utmaningar och erfarenheter.

Som person är du trygg i din yrkesroll och du leder dina kollegor genom inspiration och motivation då du bidrar med din kunskap och engagemang på ett pedagogiskt sätt. Du håller dig uppdaterad inom din egen profession och om vad som sker inom verksamheten och bidrar till utveckling och framåtskridande inom enhetens område.

Självklart delar du våra värderingar: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

 
Kvalifikationer
Krav:
- Utbildad undersköterska i form av examen från Omvårdnadsprogrammet (2 500 gymnasiepoäng), Komvux vårdutbildning (minst 1 350 poäng) 
- Minst 3 års erfarenhet som anestesiundersköterska eller operationsundersköterska.

Meriterande:
- Erfarenhet av barnsjukvård eller intensivvård.
- Erfarenhet och/eller utbildning inom arbetsledning.

Intervjuer och urval sker fortlöpande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Examensbetyg från undersköterskeutbildning
3. Referensbrev eller anställningsintyg från akutsjukvårdsuppdrag
4. Personligt brev

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med din ansökan.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om rekryteringsprocessen
Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till .

Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Varmt välkommen att söka en riktigt spännande och utvecklande tjänst!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI
Barn-Perioperativ medicin och intensivvård bedriver sjukvård på hög internationell nivå. Vi ansvarar för transporter av svårt sjuka patienter och vård på BIVA/ECMO. Läs mer på https://www. karolinska.se/for-vardgivare/funktion-barn-perioperativ-medicin-intensivvard-och-transport/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)