Inaktiv platsannons

Undersköterska till neurologmottagningen i Solna

Om tjänsten

Vi är nu i behov av en undersköterska på heltid till vår öppenvårdsmottagning i Solna. Låter detta som något för dig? Då tycker vi du ska läsa vidare!

Vi är en personalgrupp som arbetar tillsammans för patienternas bästa och vi ser fram emot att träffa just dig!

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö, där medicin och omvårdnad går hand i hand med mål att öka patientens självbestämmande. Vi sätter patienten först genom att tillsammans sätta upp gemensamma mål med behandlingen och därmed skapa förutsättningar för patienten att bli expert på sitt eget sjukdomstillstånd. Vi strävar efter personcentrerad vård för att kunna stärka individens egna resurser samt stötta där det behövs. Målet är att göra skillnad i våra patienter och dess närståendes vardag.

Hos oss arbetar du i team med hjälpsamma kollegor som månar om att du ska trivas, få en god introduktion samt möjlighet att utvecklas. I vårt team är vi prestigelösa och allas åsikter har lika värde i utvecklingsarbete. Vi vill ge den bästa och säkraste vården till våra patienter och därför arbetar vi kontinuerligt med förbättringsarbeten. Du erhålls relevant kontinuerlig utbildning inom verksamheten och vidare kompetensutveckling för att på bästa sätt kunna bedriva neurologisk omvårdnad på hög nivå.

Om tjänsten

Vår öppenvårdsmottagning är uppdelad i flertalet olika diagnosinriktade team. Hit kommer personer som behöver regelbundna infusionsbehandlingar dagtid för sina Neurologiska sjukdomar och patienten följs under dagen med infusionsbehandling och registrering i nödvändiga register. Inom de diagnosinriktade teamen leds arbetet till största delen av sjuksköterskor som arbetar självständigt med egen mottagning bestående av telefonrådgivning och telefonuppföljningar, både med patienter och deras närstående. Sjuksköterskorna i dessa team närvarar vid diagnosbesked, stöttar inneliggande patienter och deras närstående, närvarar vid vårdplaneringsmöten samt är rådgivande funktion för andra vårdgivare gällande vård av patienter.

På neurologmottagningen har du som undersköterska ett omväxlande arbete med fokus på samarbete med läkare och sjuksköterskor. Du arbetar med provtagning, assistans vid specifika undersökningar, beställning av varor, hantering av ärenden i 1177, bemanning av reception och finns behjälplig för patienter på hela mottagningen där du koordinerar det dagliga arbetet tillsammans med gruppen. I rollen ansvarar du för sedvanliga arbetsuppgifter som bland annat att förbereda innan och hjälpa till under kontroller, svara på ringningar samt iordningställning efter behandling.

Arbetstider är dagtid, måndag till fredag. Tjänsten avser ett vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sina rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
  • Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
  • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. 
  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
  • Har god förståelse för hur personer tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar samt anpassar ditt sätt att förmedla budskap till mottagaren.

Vidare värdesätter vi att du sätter patienten först och är självständig i din yrkesroll.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Minst 1 års erfarenhet av yrket.

Meriterande:

  • Erfarenhet av mottagningsarbete och/eller neurologisk vård och omvårdnad, erfarenhet av journalsystemet TakeCare.
Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)