Inaktiv platsannons

Vi söker receptionist med undersköterskebakgrund i Stockholm

Har du erfarenhet av sjukvård men vill framför allt jobba administrativt då är du välkommen att visa intresse för denna tjänst. Vi... Du får möjlighet att vara delaktig i en mycket dynamisk och utvecklande verksamhet med varierande...

Om tjänsten

Har du erfarenhet av sjukvård men vill framför allt jobba administrativt då är du välkommen att visa intresse för denna tjänst.

Vi erbjuder

Du får möjlighet att vara delaktig i en mycket dynamisk och utvecklande verksamhet med varierande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö. Vi erbjuder fantastiska arbetskamrater där du blir en av oss.

Receptionistuppgifterna innebär att ta emot och hjälpa barnpatienter och deras föräldrar inom tex neurologi, ortopedi, reumatologi, kirurgi, gastroenterologi eller nutrition. Du blir vår mottagnings ansikte utåt och kommer att lära dig nytt varje dag.

Du arbetar dagtid måndag till fredag. 

Här kan du läsa mer om hur det är att på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa .

Om tjänsten

Vi har både dagvård och mottagningar inom flera flöden. Du får arbeta som receptionist och vara vårdgolvets ansikte utåt samt arbeta som undersköterska då behovet finns.

Vidare blir du huvudansvarig för patientköket, beställer färdtjänst och tolkar, sköter förråd och beställning av material samt är miljöansvarig på avdelningen. Tjänsten har en  utvecklingspotential som uppnås genom samarbete med de olika patientflödena och utifrån dina kompetenser.

Vi söker

Vi söker dig som ser vad som behöver göras och tar ansvar för att det blir gjort. Du är flexibel och kan snabbt ändra ditt förhållningssätt beroende på situation. Du relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt samt tycker om att planera, organisera och prioritera arbetet på effektivt sätt.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.
    Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

Meriterande: 

  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom barnsjukvård
  • Erfarenhet av Take care och/eller annan administrativ erfarenhet
  • God svenska i tal och skrift

Stor hänsyn kommer att tas till personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/for-patienter/astrid-lindgrens-barnsjukhus/jobba-pa-astrid-lindgrens-barnsjukhus2/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

23-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)