Inaktiv platsannons

Undersköterska, Vårdledare på barn operation i Stockholm

Om... Vi utför bland annat högspecialiserad barnkirurgi/ortopedi, avancerad missbildnings-, tumör-, neonatal-, trauma-, och neurokirurgi. Vi är en dygnet-runt-verksamhet med både elektiva och akuta flöden och samarbetar med BUVA, BIVA och NEO.

Om tjänsten

Om oss

Vi utför bland annat högspecialiserad barnkirurgi/ortopedi, avancerad missbildnings-, tumör-, neonatal-, trauma-, och neurokirurgi. Vi är en dygnet-runt-verksamhet med både elektiva och akuta flöden och samarbetar med BUVA, BIVA och NEO. Vårt uppdrag är att bedriva sjukvård, forskning och undervisning på hög internationell nivå.

Om tjänsten

Vårdledaruppdraget innebär att operativt planera och leda den dagliga operationsverksamheten på barnoperation. Du koordinerar teamen på salarna och verksamhetens operationsplanering i samarbete med anestesisjuksköterskekollega, ansvarig kirurg och ledningsansvarig anestesiolog.
Du kommer att ingå i ett team med 3-4 vårdledare som turas om att leda vårdgolvet. När du inte leder vårdgolvet arbetar du kliniskt som operationsundersköterska.

I uppdraget ingår att:

 • utifrån aktuell vårdtyngd fördela personalen.
 • i samråd med ansvarig läkare samordna patientflödet.
 • verka för en patientsäker vård av god kvalitet
 • verka aktivt för att processer och flöden följer verksamhetens mål och visioner.
 • bistå omvårdnadschefen gällande förbättringsområden.
 • Bedöma aktuellt behov av operationspersonal i relation till vårdtyngd.
 • Medverka till att gällande rutiner efterföljs och att nya implementeras.
 • Hålla sig uppdaterad gällande nyheter inom enhetens vård och instrumentlogistik.
 • i samråd med omvårdnadschef medverka vid introduktion av nya medarbetare.

Rollen avser grundtjänst som operationsundersköterska med ett förordnande som vårdledare. Vi tillämpar individuellt schema.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och strukturerar ditt arbete
  med bibehållet lugn.
 • Är lyhörd inför andras behov. Du känner av, lyssnar in och förmedlar information
  tydligt och rakt.
 • Handlar i enlighet med fattade beslut, mål, policys och riktlinjer.
 • Följer struktur och planering men också är bekväm i att omprioritera

Vidare bör du ha ett genuint intresse av arbetsledning och drivas av ett starkt engagemang för verksamhetens utveckling. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet, men vill uppmuntra även dig med kortare erfarenhet att söka då vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samverkar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Självklart delar du våra värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Erfarenhet av operationssjukvård.

Meriterande:

 • Erfarenhet och/eller utbildning inom arbetsledning.
 • Erfarenhet av barnoperation.
Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI
Barn-Perioperativ medicin och intensivvård bedriver sjukvård på hög internationell nivå. Vi ansvarar för transporter av svårt sjuka patienter och vård på BIVA/ECMO. Läs mer på https://www. karolinska.se/for-vardgivare/funktion-barn-perioperativ-medicin-intensivvard-och-transport/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)