Inaktiv platsannons

Undersköterska till operation, Huddinge

Här finns en möjlighet för dig som vill utvecklas och ta ett nästa steg i karriären. Vi söker dig erfarna undersköterska med stort intresse av operationssjukvård.   Vi... Hos oss kommer du att få: Ett gediget inskolningsprogram som är...

Om tjänsten

Här finns en möjlighet för dig som vill utvecklas och ta ett nästa steg i karriären. Vi söker dig erfarna undersköterska med stort intresse av operationssjukvård.  

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att få:

 • Ett gediget inskolningsprogram som är individuellt anpassat utefter dina behov.
 • Individuell kompetensutvecklingsplan kopplad till för undersköterskor
 • Kontinuerliga utbildningsdagar och andra kompetenshöjande utbildningstillfällen som till exempel simulatorträning. 
 • Arbete med högspecialiserad innovativ operationssjukvård och anestesi inom en rad olika områden, i en miljö präglad av närheten till forskning och utbildning.

Här kan du läsa mer om hur det är att på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa .

Om tjänsten

På operation i Huddinge opererar vi dagligen många patientflöden, bland annat ortopedi, urologi, övre abdominell kirurgi, gynekologi och transplantationskirurgi. Under jourtid handhas akuta tillstånd både kirurgiskt och anestesiologiskt. Vi är stolta över att våra verksamheter bedrivs i helt nybyggda lokaler utrustade med den senaste tekniken. 

I ditt arbete som undersköterska på operation har du en mycket viktig roll i operationsteamet. Du kommer att vara inne på operationssal där du både assisterar anestesi- och operationssjuksköterskan i deras arbete. Din uppgift är bland annat att plocka upp sterilt material till operationssjuksköterskan samt ta fram relevant medicinskteknisk utrustning i både lugna och akuta situationer. Arbetsuppgifter för undersköterska på operation är väldigt varierande. Vissa dagar assisterar du istället anestesisjuksköterskan vid sövning och rengör och iordningställer salen inför nästkommande operation.  

Veckoarbetstid 37:00 timmar/vecka med blandad dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Under jourtid arbetar du tillsammans i ett fast arbetslag för att stärka teamkänslan.  

Vi använder oss av schema ur ett hälsosamt perspektiv för att ge rätt återhämtning vilket gör att vi har olika typer av scheman för att främja detta.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar
 • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar 
 • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar 
 • Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer. 
Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.

  Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som undersköterska 

Meriterande: 

 • Tidigare erfarenhet som undersköterska inom akutsjukvård.
 • Erfarenhet av arbete på operationsavdelning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett och vi ska gå vidare med din ansökan ska den innehålla: 

 1. CV
 2. Personligt brev 
 3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning. 

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)