Inaktiv platsannons

Teatervärd/Restaurangbiträden till Lisebergsteatern i Göteborg

Om tjänsten

Teatervärd/Restaurangbiträden till Lisebergsteatern
Liseberg AB

Lisebergsteatern
Den kupolformade byggnad som idag rymmer Lisebergsteatern var ursprungligen ett planetarium. 1944 invigdes planetariet med det spektakulära föredraget ”Göteborgs stjärnhimmel under 26 000 år”. Sedan 1948 har publiken i stället skåda livs levande stjärnor på scenen då den då nybyggda teatern bjöd dåtidens storheter. Ända sedan starten har Lisebergsteaterns uppsättningar präglats av glädje. Farser, revyer och buskis har fått göteborgarna att skratta i decennier.
Lisebergsteatern jobbar för att vara en attraktiv scen med underhållning för Lisebergs alla målgrupper. Här rullar teater parallellt med konserter och konferenser ena dagen och stand-up och barnteater nästa dag. Möjligheterna är många och utbudet är stort.

Beskrivning
Lisebergsteatern utgör tillsammans med Showkrogen Rondo ett område inom Lisebergs verksamhetsområde Restaurang. Utöver storslagna upplevelser i form av shower, events och scenföreställningar av alla de slag, förstärker vi självklart gästupplevelsen i form av högklassig service.  

Vi söker nu flera glada, sociala och engagerade kollegor som älskar att ge service.
Uppdraget är att skapa den bästa upplevelsen - från den stund våra gäster kliver in genom dörrarna tills att de lämnar. Arbetsuppgifterna innefattar att sälja enklare förtäring vår foajé, ta emot och lämna ut kläder i vår garderob, se till att foajén och övriga lokaler är rena och snygga, riva biljetter och hälsa gästerna välkomna i dörren. Med andra är din roll viktig för våra gästers helhetsupplevelse och gör skillnad för såväl gäster som dina kollegor.

Vi söker främst personal till kvällar, helger men även veckodagar kan förekomma. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av show och foajén hantering eller liknande. Anställning kan börja 1 feb 2023.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej