Inaktiv platsannons

Medarbetare sökes till reception hos Liseberg Stugor & Camping i Göteborg

Om tjänsten

Medarbetare sökes till reception hos Liseberg Stugor & Camping
Liseberg AB

Beskrivning
Lisebergs Stugor & Camping består av två anläggningar, Lisebergsbyn och Askim Strand. Lisebergsbyn är en boendeanläggning belägen i natursköna Skatås. Anläggningen bedrivs året runt och består av camping, vandrarhem, Bed & Breakfast samt stugbyar. Lisebergsbyn har också en konferensanläggning samt frukostservering. Askim Strand är öppen under sommarsäsongen och består av cirka 450 campingplatser samt vandrarhem. Här finns även en större butik och minigolf. Nu söker vi en ny medarbetare för receptionen till Stugor & Camping som vill vara med och skapa oförglömliga minnen för våra gäster.

Arbetet som receptionist kommer huvudsakligen vara förlagt på Lisebergsbyn men kan även ske på båda anläggningarna, samt inom olika områden vid eventuella behov. Din arbetsplats är primärt Front Office och du bör gilla att arbeta i den typen av miljö. Som receptionist har du ett mycket stort antal gästkontakter där det personliga bemötandet är avgörande, och du är ofta den första Lisebergare som gästen möter när den kommer för att besöka oss.

Arbetsuppgifterna är mycket blandade men innehåller bland annat bokningshantering, fakturering, hantering av vår butik samt kassa. Din största arbetsuppgift är dock att alltid finnas där för gästen och bidra med det lilla extra. Genom att hålla dig uppdaterade kring vad som händer inom hela Lisebergs verksamhet, samt i övriga Göteborg stad kan du guida och ta hand om våra gäster. Vi vill vara det självklara valet av boende när gäster kommer till Göteborg och vi vill att de lämnar med känslan att de vill komma tillbaka så snart som möjligt.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet från servicebranschen, gärna från camping, hotell eller andra anläggningar inom boendesektorn. Har du relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande är detta meriterande, liksom tidigare arbete i bokningssystem. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, samt gärna ett tredje språk. Körkort är meriterande.

Då arbetsuppgifterna är omväxlande och ibland komplexa ges stora möjligheter till kreativ problemlösning. Det ställs stora krav på flexibilitet, konflikthantering och stresstålighet, vilket också medför stora utrymmen för egna initiativ. Du har en professionell och jordnära framtoning gentemot gäster såväl som kollegor och låter Lisebergs värdeord vara en naturlig del i ditt arbete. Du kommer att trivas om du gillar att ge förstklassig service och alltid vill sätta gästen i första rummet. Du tycker om att lösa problem och att ta beslut i ett högt arbetstempo, men du trivs även i ett lugnare tempo där det ställs krav på initiativrikedom och ett planerat och strukturerat tänkande.

Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, självständig och lösningsorienterad glädjespridare med en genuin känsla för service för både gäster och dina kollegor.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej