Inaktiv platsannons

MTRX söker Servicevärdar till Stockholm

... Vill du precis som vi leverera service som slår rekord, sätter avtryck och flyttar upplevelsen ombord på tåg till nya höjder?Vi söker nu dig som vill bli en del av det...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du precis som vi leverera service som slår rekord, sätter avtryck och flyttar upplevelsen ombord på tåg till nya höjder?

Vi söker nu dig som vill bli en del av det grymma teamet med bas i Stockholm.

Att jobba som servicevärd hos oss kräver, förutom att du älskar service, att du är en flexibel person. Du föredrar att ha ett jobb som är motsatsen till att arbeta på ett kontor 9-17. Du är ett proffs på att hantera olika typer av människor och tycker det är kul när spelreglerna för arbetsdagen ändras oförutsett. Vi tror också att du är självgående, det vill säga att du kan ta egna initiativ inom ditt ansvarsområde. Hos oss jobbar du i team med servicevärdar och lokförare, vilket ställer krav på ett gott samarbete och vilja att skapa schyssta förutsättningar för sina kollegor.

I rollen som servicevärd är du dels den som driver försäljningen i vårt café och säkerställer att det alltid är rent och snyggt. Du är även den som ansvarar för säkerheten ombord och servering i första klass. Vad som än händer så är du där för att tillgodose våra kunders behov och ge dem en serviceupplevelse utöver det vanliga.

Lite mer praktiskt:

Som servicevärd arbetar du oregelbundna tider och ibland sover du över på annan ort.

Det är uniformsplikt och vi lovar att uniformen är både snygg och skön.

Hälsa och välmående är väldigt viktigt då arbetet är fysiskt.

Vi är en rök-, alkohol- och drogfri arbetsplats där slumpmässiga kontroller förekommer.

Förutom härliga kollegor så får du en schysst lön med bra villkor. Du får tjänstepension, semester, friskvårdsbidrag, rabatt på resor m.m. En riktigt bra grej är att vi erbjuder alla anställda två extra lediga dagar om året när de väljer tåget framför flyget på längre resor.

Kvalifikationer

Hos oss är alla välkomna! Vart du kommer ifrån spelar mindre roll, det viktiga är vart du är på väg. Du behöver dock uppfylla följande kriterier:

Inneha en slutförd gymnasieexamen eller motsvarande samt

Vara minst 20 år gammal, vi ser gärna äldre sökanden.

Du behöver inte ha jobbat ombord på tåg innan, även om det såklart är kul om du precis som några av oss är en riktig tågnörd. Vi kommer att lära dig allt som har med säkerhet på järnvägen att göra plus mycket mer, din anställning hos oss börjar med en ca fyra veckor lång internutbildning. Rollen som servicevärd är reglerad av Transportstyrelsen och du kommer att genomgå en hälsoundersökning innan du anställs. Läs gärna mer om vad det innebär på Transportstyrelsens hemsida och hör av dig om du har några frågor.

Stämmer du in på det som nämnts ovan så tycker vi att du ska söka.

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan! Vi är mycket nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum (vi tar inte emot ansökningar via mejl). #LI-DNP

Om MTR

MTRX är ett modernt tågbolag som sedan 2015 trafikerar tågsträckan Stockholm - Göteborg med våra snabbtåg, och under sommarhalvåret förlänger vi sträckan hela vägen ner till Båstad. Vi är ett familjärt bolag som präglas av en prestigelös kultur med höga ambitioner och har sedan starten, enligt Svenskt Kvalitetsindex, Sveriges nöjdaste tågresenärer, och har även varit punktligast av både flyg och tåg på sträckan Stockholm-Göteborg under 2017 - 2021. MTRX erbjuder smidiga resor för medvetna resenärer som söker ett tryggt, smart och personligt resande i arbetet eller privat. Vi har ett platskontor i Göteborg och huvudkontoret ligger i Stockholm City. Vi är en del av MTR Nordic Group, som i sin tur ingår i den globala koncernen MTR Corporation, ett av de ledande tågbolagen i världen.

För mer information om MTRX och MTR Nordic Group besök .

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Anställningen inleds med en internutbildning.

Ansökan

Ansök senast: 2023-01-15
Referensnummer: C118666

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 5

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Vännerna på MTRX

    Mail:

Publicerad den

03-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)