Inaktiv platsannons

Företagssäljare till Nordic Wellness Örebro

Om tjänsten

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i hela landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden och söker därför en målmedveten, driven och ansvarstagande Företagssäljare som vill vara med på vår resa och sprida träningsglädje i Örebro. 

Att vara Företagssäljare på Nordic Wellness

Som företagssäljare inom Nordic Wellness verkar du i en bransch med stora möjligheter att vara med och påverka företagens syn på friskvård och hälsa. Vår mission är att hjälpa företag och deras anställda till en bättre och sundare vardag.

Det är du som är Nordic Wellness och våra klubbars ansikte ut mot företagen och det är din uppgift att driva försäljningen mot företag framåt i just ditt distrikt. Du kommer under eget ansvar driva processerna, från att boka in möten, till att jobba med försäljning inom företagshälsovård samt bearbeta och bibehålla relationer med dina kontaktade företag.

Som företagssäljare arbetar i nära samarbete med distriktschefer och platschefer i just ditt distrikt. Du ingår också i ett väl sammansvetsat säljteam i Sverige om 15 säljare. Ni jobbar tillsammans i ett högt tempo med höga ambitioner och framåtanda. Till din hjälp har du din försäljningschef som bollplank – allt för att du ska lycka så bra som möjligt i din roll!

Dina främsta arbetsuppgifter:

  • Bearbeta nya kunder och färdigställda offerter och erbjudanden
  • Förstå dina kunders situation för att snabbt kunna erbjuda rätt erbjudande utifrån varje kunds behov och Nordic Wellness utbud
  • Lägga stort fokus på Nykundsförsäljning över telefon och genom möten
  • Skapa och skicka offerter
  • Arbeta i vårt affärssystem BRP Systems
Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som är målmedveten, ansvarstagande och hungrig på att utvecklas som företagssäljare. Du är engagerad, strukturerad och drivs av att hela tiden skapa goda resultat. Samtidigt som du har ett öga för vad varje kund behöver och kan anpassa dig efter det, är du även van vid att arbeta i ett högt tempo med stort fokus på nykundsförsäljning. Din sociala kompetens är det som ligger till grund för ditt dagliga arbete och du förstår betydelsen av långsiktiga och goda kundrelationer för framgångsrika affärer. Du är proaktiv och gillar att skapa nya kontakter och att bygga relationer som gör skillnad i vardagen.

Vi ser att du har erfarenhet från försäljning  och är van vid att arbeta i affärssystem, gärna i BRP Systems som är det vi använder oss av idag och vi ser det som meriterande om du har erfarenheter från friskvårdsbranschen. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Du kommer att ha stort utrymme att påverka och utveckla försäljningen inom ditt distrikt och jobbar också i nära samarbete med våra distriktschefer och platschefer i distriktet för att optimera försäljningen hos er. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas och annonsen kan tas bort innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 17 januari 2023 . Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Känner du igen dig i vår beskrivning? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Deltidsjobb