Inaktiv platsannons

CrossCage-instruktör till Nordic Wellness östra Göteborg

Nordic... Vill du vara med och sprida träningsglädje till våra medlemmar på Nordic Wellness? Nordic Wellness är Sveriges största gymkedja till antalet klubbar med över 300 klubbar runt om i landet. Vill du ha världens roligaste extrajobb...

Om tjänsten

Nordic Wellness

Vill du vara med och sprida träningsglädje till våra medlemmar på Nordic Wellness? Nordic Wellness är Sveriges största gymkedja till antalet klubbar med över 300 klubbar runt om i landet. Vill du ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness Göteborg öst?

Just nu söker vi energifulla instruktörer för CrossCage till flera av klubbarna i östra Göteborg, Lunden, Olskroken, Örgryte och Kallebäck.

CrossCage är ett stationsbaserat pass som ökar din styrka, kondition och explosivitet. Ett häftigt allroundpass med olika funktionella övningar för den som vill träna hela kroppen. Passet är intervallbaserat och varierar från gång till gång för att utmana deltagarna maximalt. Vi önskar därför att du som instruktör är påhittig kring passupplägg och kunnig i tekniken och att du kan motivera medlemmarna att orka lite till när det är som tyngst är för dig en självklarhet! Klassen utförs på vår CrossCage-ytan där det finns tillgång till flera maskiner och redskap.

Erfarenhet som instruktör är meriterande, men inget krav. Hittar vi rätt person erbjuder vi utbildning i överenskommet koncept. Som instruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut mot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning är bra egenskaper att ha i rollen som gruppträningsinstruktör. Viktigast är att man gillar att förmedla träningsglädje och inspirera andra människor till att få ut det allra bästa av sin träning. På Nordic Wellness vill vi skapa en gemenskap och en familjär känsla, #fun #movement #strong #together.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka din ansökan med personligt brev kring dina träningserfarenheter och CV till gruppträningskordinator Rebecca Anderson på rebecca.anderson@nordicwellness.se

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 1-8 h/v
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Deltidsjobb