Inaktiv platsannons

Redovisningsassistent till OK Norrbotten i Luleå

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar i framtiden behöver vår affär förändras i grunden. Vi arbetar aktivt för omställningen till ett fossilfritt samhälle genom att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Är du den redovisningsassistent som ska förstärka vårt gäng på OK Norrbottens föreningskontor i Luleå? Vi är 8 medarbetare på föreningskontoret som varje dag arbetar för att ge service till våra 18 bemannade OKQ8-stationer runt om i Norrbotten.

Om du börjar jobba hos oss kommer du att tillhöra det administrativa teamet som består av både ekonomi- och HR-kompetens.

Som redovisningsassistent hos oss kommer du att arbeta med bland annat:

  • Löpande redovisning inklusive att upprätta och läsa in bokföringsordrar.

  • Avstämning av balanskonton och dagskassor.

  • Upprätta underlag för skötsel- och arrendeersättningar.

  • Fakturering av lokalhyror och hyrbilar.

Den här tjänsten är tillsvidare och på heltid, med tillträde så snart som möjligt.

OK Norrbotten arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Kvalifikationer

Vi söker

Vår ekonomiavdelning jobbar tätt tillsammans så att du har god samarbetsförmåga är något vi värdesätter högt. Du är ansvarstagande, noggrann och har lätt för att skapa och upprätthålla ett strukturerat arbetssätt.

Vi tror att du har några års erfarenhet av redovisningsarbete och är van att självständigt arbeta med redovisning och avstämningar. Du har goda kunskaper i Excel och om du dessutom har erfarenhet av att jobba i Microsoft Dynamics AX är det meriterande.

Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med våra stationer runt om i länet ser vi det som en självklarhet att du tycker om att ge högklassig service och att du är bekväm med att kommunicera på svenska i båda tal och skrift.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

  • Personalrabatt på våra stationer

  • Utbildningar via interna plattformar

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Detaljhandel | Deltidsjobb