Inaktiv platsannons

Ledningskoordinator till OK ekonomisk förening i Stockholm

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

OK ekonomisk förening (OK) är medlemsägt och har funnits i snart 100 år. Våra medlemmar finns i hela Sverige och tillsammans äger vi verksamheter inom mobilitet och energi. Det viktigaste för oss är att skapa värde för våra medlemmar, och att tillsammans med våra verksamheter möjliggöra omställningen till ett mer hållbart samhälle. Läs gärna mer om oss, våra verksamheter och medlemmar på:

Är du driven och strukturerad? Har du ett proaktivt arbetssätt med en stark känsla för service? Har du en tydlig administrativ ådra och uttrycker du dig väl både i tal och skrift? Då kan rollen som Ledningskoordinator på OK vara något för dig. Tillsammans med kompetenta kollegor blir du en del i ett bolag som formar en fossilfri framtid och möjliggör hållbar mobilitet för våra kunder.

Som Ledningskoordinator arbetar du nära vår VD, men du ger också administrativ support till övriga kollegor inom staben. Du koordinerar konferenser och möten, bistår i att ta fram olika typer av presentationer och annan typ av material samt ser till att gäster känner sig välkomna och tas väl om hand. Under perioder med större möten har du en viktig roll i att säkerställa att allt praktiskt fungerar. Du hanterar exempelvis inbjudningar, måltider, resor och rumsbokningar. Du tillser att material finns tillgängligt och att allt praktiskt fungerar samt ordnar med fakturor och andra uppföljningar.

Du ansvarar för att kontorsmiljön är inbjudande och representativ och ser till att skötsel sker med framförhållning och planering.

Kvalifikationer

Din profil:

Att du arbetat med liknande uppgifter tidigare är ett krav. Utöver det har du ett starkt driv och en fallenhet för struktur och administration och är van vid att självständigt ansvara för ett område. Du tar initiativ och förstår hur olika saker behöver förankras i en organisation. Du har god förmåga att förhålla dig till personer på olika nivåer, du är representativ i ditt sätt och du uttrycker dig väl i tal och skrift. Din datorvana är god och du rör dig obehindrat i Officepaketet.

Sista ansökningsdag är den 20 januari, men då vi arbetar löpande med intervjuer tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Business Partner

OK arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Varmt välkommen med din ansökan.

Organisationsnummer: 702000- 1660, Adress: Sveavägen 155, box 23150, 104 35 Stockholm

Vi har riktigt bra förmåner
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

  • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

  • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

  • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

  • Personalrabatt på våra stationer

  • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

  • Utbildningar via interna plattformar

  • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb