Inaktiv platsannons

Digital Product Owner - Finance i Stockholm

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Hela samhället ställer om mot en fossilfri framtid. Vi vill leda utvecklingen i branschen genom att driva förändring och arbetar aktivt för att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Välkommen att följa med på vår resa!

Omställningen har börjat och vi på OKQ8 vill leda utvecklingen till ett fossilfritt samhälle.

Älskar du att leda förändring och digital transformation med målet att skapa ett hållbart samhälle? Gillar du att jobba med ny teknik, både kort- och långsiktiga mål och visa för dig själv och andra att det omöjliga faktiskt är möjligt? Då kan det här vara ditt drömjobb.

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri digital framtid!

Vi söker nu efter en handlingskraftig och innovativ Digital Product Owner för Finance. Tjänsten är inom divisionen Digital Business & Members med placering i Stockholm.

OKQ8 och Divisionen Digital Business & Members genomgår nu en genomgripande transformation för att öka utvecklingstakten. Med hjälp av nya moderna IT lösningar höjer vi kvaliteten i våra produkter, tjänster och kanaler samt ökar verksamhetsnyttan för våra kunder och användare. I takt med detta utvecklas även finansverksamheten för att möjliggöra nya affärsformer och produkter genom moderna, automatiserade & datadrivna finansprocesser.

Har du erfarenhet av helhetsansvar och ledarskap i en business/tech-roll inom finansverksamhet, digitalisering och teknik - då kan rollen som Digital Product Owner på OKQ8 vara tjänsten för dig!

Din roll

Du är redo att ta dig an det övergripande ansvaret för följande huvudområden:

 • Driva digitalisering, innovation och verksamhetsutveckling inom ramen för OKQ8s Digitala Produktutveckling
 • Ta ett end-to-end ansvar för utveckling, förvaltning & drift av våra digitala lösningar kopplade till finansprocesser och finansverksamhet.
 • Säkerställa att det finns en långsiktig produktvision och att vi kontinuerligt rör oss mot den
 • Skapa och underhålla en prioriterad backlog i samarbete och partnerskap med finansverksamheten
 • Framtagande av analyser, business case, planer och kostnadsuppföljning inom finansområdet. Leveransledning och samarbete med leverantörer och teammedlemmar
 • Vara en proaktiv, strategisk samarbetspartner till finansverksamheten och andra Produkt-, Kanal- och Plattformsägare, samt vara en viktig del av vår transformation av Finans- och IT-verksamhet.

Du kommer att ha en hög grad av samarbete med medarbetare inom andra avdelningar både inom divisionen och i resten av verksamheten, samt med externa leverantörer och samarbetspartners.

Du kommer agera i en miljö där din förmåga att skapa relationer och diskutera tekniska lösningar är lika viktiga. Att i dialogen i gränslandet mellan teknik och affär kunna uttrycka dig på ett pedagogiskt sätt är en avgörande framgångsfaktor.

Kvalifikationer

Vi söker

Din profil

 • Som person är du driven, resultatfokuserad och lösningsorienterad och håller energin uppe både i medgång och motgång. Du har ett hands-on, prestigelöst förhållningssätt i kombination med hög förmåga att leda och samarbeta med andra.

 • Ditt arbetssätt karaktäriseras av helhetstänkt och proaktivitet och du besitter en mycket god kommunikativ förmåga där du vinner verksamhetens och människors förtroende.

 • Du har några års erfarenhet av ledande roller inom digitalisering som tex program, produkt- eller projektledare med fokus på finansprocesser.

 • Din kompetensbas ligger inom huvudprocesserna Source to Pay, Order to Cash och Record to Report. Du har stor erfarenhet av affärssystem och ERP-miljöer samt arkitektur inom området.

Vi söker dig som vill vara med och transformera OKQ8 in i en digital och hållbar framtid och som vill påverka hur vi jobbar imorgon. Vi värdesätter att det ska vara roligt att gå till jobbet, därför söker vi dig som sprider en positiv energi och delar med dig av din kunskap till kollegor och övrig verksamhet.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterande chef Camilla Viotti, har du frågor om processen är du välkommen att kontakta Manager HR Business Partners Lea Mechaiekh,

Vi har riktigt bra förmåner
 • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

 • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

 • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

 • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

 • Personalrabatt på våra stationer

 • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

 • Utbildningar via interna plattformar

 • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb