Inaktiv platsannons

Till vår IT avdelning söker vi System Owner, Dynamics 365 i Malmö

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Till vår IT avdelning söker vi System Owner, Dynamics 365

 

Om rollen:

Pågen förnyar nu stora delar av sin affärsstödjande systemplattform, och står inför en implementering av Dynamics 365 Finance & Operations. Vi har en Microsoft-intensiv miljö och jobbar bland annat med PowerApps, Flow, Teams och Dynamics365 CRM.

 • Som System Owner Dynamics 365 blir du en central kraft i att definiera Pågens framtida plattform.
 • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Taktiskt och operativt ansvar för Pågens Dynamics 365 F&O miljö, med huvudsaklig inriktning mot sälj/order och ekonomi.
 • Stödja verksamheten i det dagliga arbetet med processerna i Dynamics 365.
 • Driva Pågens Dynamics 365 förvaltningsgrupp tillsammans med intressenter från verksamheten och därigenom koordinera utvecklings-förbättrings- och förändringsarbete.
 • Koordinera uppgifter och aktiviteter gentemot de miljöer som Dynamics 365 integrerar mot.
 • Säkerställa att de systemtekniska lösningarna inom området lever upp till Pågens krav på IT-miljöer och systemförvaltning.


Om dig:

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med Dynamics 365 Finance & Operations i en komplex IT-miljö. Vi ser gärna att du har god förståelse för ett tillverkande bolags verksamhetsprocesser.

Du har tidigare erfarenhet av att jobba med utveckling och implementering av verksamhetsnära systemstöd, och du har förmåga att agera beställare mot våra leverantörer av IT-tjänster och system.

För att lyckas i rollen är du duktig på att kommunicera och kan agera brygga mellan teknik och process, och mellan IT och övrig verksamhet.

Vidare tror vi att du trivs i att vara med och driva förändring, att tänka och prova nytt med ett praktiskt och jordnära förhållningssätt. Du bli en del av en grupp som präglas av en öppen och stödjande atmosfär där vi alla hjälps åt med att säkerställa att våra aktiviteter leder till de gemensamma målen.


Kontakt:

I denna rekrytering samarbetar vi med Cabeza AB, för frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Malin Schultz: .

Vi hanterar ansökningar löpande, så hör gärna av dig redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!


Placering
: Malmö

Sök här >>

Vill du bli medarbetare på Pågen?

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Arbetsmiljön i fokus

En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att:

 • löpande se över arbetsmiljön, bedöma risker, åtgärda och följa upp för att förebygga risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa.
 • skapa en stimulerande arbetsmiljö som ger möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.
 • ha nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier.
 • mångfaldsaspekten alltid vägs in vid rekryteringar jämte verksamhetens behov av kompetens.
 • satsa på hälsofrämjande insatser och ha ett generöst friskvårdsprogram för medarbetarna.

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej