Inaktiv platsannons

Lilla Harrie Valskvarn i Kävlinge söker Inköpare för spannmål

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Lilla Harrie Valskvarn i Kävlinge söker Inköpare för spannmål

 

Gillar du utmaningar är denna roll rätt för dig! För att lyckas i denna roll behöver du ha ett genuint intresse för att stärka det svenska lantbruket och vilja skapa ett sunt hållbart svenskt lantbruk. Detta område är kärnan i hela vår verksamhet, där vår värdekedja börjar på det närodlade fältet fram till det finns bröd på bordet.

Spannmålsinköp är en ny roll som kräver en självgående person som gillar utmaningar och som trivs i en miljö som är dynamisk. Du får en unik möjlighet att skapa nya processer och utveckla rollen inom företaget. I rollen kommer du fokusera och få en nyckelroll kring växtodling, utsäde, rådgivning till våra bönder, inköp av spannmål och försäljning av utsäde. Geografiskt är fokusområde för utsäde är inom Skåne vilket innebär att ett visst resande ingår.

Förståelse kring växtodling är viktig och att du vill vara med på resan att utveckla vårt utsädessegment. Du har stort intresse för att bevaka marknaden inom spannmål samt följa trender och utveckling inom växtodling. Du har god kännedom om villkoren inom lantbruket. Du har lätt för att knyta kontakter och har viljan att vara delaktig i vår framgång.

I rollen igår att kvalitetsgranska och genomföra revisioner hos våra leverantörer för att säkerställa våra höga krav uppfylls.

Du gillar kommunikation och vill utveckla kontakten med våra leverantörer långsiktigt och stödja dem kring deras frågeställningar inom odling. I rollen kommer du genomföra spannmålsinköp hos våra befintliga bönder och spannmålshandel.


Vem söker vi?

Erfarenhet inom växtförädling, växtodling eller likvärd utbildning. Förståelsen av helheten - från kärna till mjöl - är en fördel. Det är meriterande om du har arbetat med rekommendation av växtskydd i fält. Arbetet underlättas om du är nyfiken, engagerad, initiativrik, förtroendeingivande och stor ekonomisk insikt för affärer.


Kvalifikationer

 • Erfarenhet av lantbruk
 • Erfarenhet av Inköp och Försäljning
 • Ekonomisk förståelse
 • Engagerad
 • Ansvarstagande
 • Datorvana inom Office-paket
 • Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift


Vad erbjuder vi dig?

I rollen kommer du att vara en viktig del av en mindre organisation, ca 40 personer, där ditt engagemang tillsammans med övriga i företaget blir nyckeln till ytterligare framgång. Möjlighet till stor personlig utveckling och en intressant utveckling inom en gammal bransch som ändå är modern och högaktuell inom livsmedel.

Som Spannmålinköpare rapporterar du till Inköpschefen och utgår från huvudkontoret i Kävlinge. Tjänsten är en 3 månaders tidsbegränsad anställning – som efter överenskommelse kan övergå  till en tillsvidareanställning. 

För mer information om tjänsten kontakta Inköpschefen, Helene Sollerhed tel: 046-238838, e-post: helene.sollerhed@lhv.se

Sista ansökningsdag är 2023-01-22.

Vill du bli medarbetare på Pågen?

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Arbetsmiljön i fokus

En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att:

 • löpande se över arbetsmiljön, bedöma risker, åtgärda och följa upp för att förebygga risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa.
 • skapa en stimulerande arbetsmiljö som ger möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.
 • ha nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier.
 • mångfaldsaspekten alltid vägs in vid rekryteringar jämte verksamhetens behov av kompetens.
 • satsa på hälsofrämjande insatser och ha ett generöst friskvårdsprogram för medarbetarna.

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kävlinge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej