Inaktiv platsannons

Lilla Harrie Valskvarn i Kävlinge söker Produktchef

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Lilla Harrie Valskvarn i Kävlinge söker Produktchef

 

För att lyckas i denna roll behöver du ha en stark förståelse kring bageri, mjöl och vara nyfiken på att driva produktutvecklingen. Du gillar att utmana och hitta nya områden att utveckla.

Produktchef är en ny roll som kräver en självgående person som gillar utmaningar och som trivs i en miljö som är dynamisk. I rollen kommer du ansvara för våra produkter inom mjöl med utgångspunkt i våra kunders behov. Du driver produktutvecklingen av nya intressanta produkter för våra kunder.

Arbetsuppgifterna omfattar ansvar för kundavtal, kundbesök och försäljning inom Sverige. En del resande ingår i tjänsten.

Vem söker vi?

Lång erfarenhet inom bageriverksamhet tillsammans med förståelsen av försäljning och för helheten - från kärna till mjöl - är en fördel. Du är självgående, stresstålig, strukturerad, trivs med utmaningar och problemlösning. Att hög kvalité är en självklarhet för dig.

 

Kvalifikationer

 • Erfarenhet av bageri
 • Produktutveckling
 • Meriterad inom försäljning
 • Engagerad och driven person
 • Kvalitetsmedveten
 • Ansvarstagande
 • Datorvana inom Office-paket
 • Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift

 

Vad erbjuder vi dig?

I rollen kommer du att vara en viktig del av en mindre organisation, ca 40 personer, där ditt engagemang tillsammans med övriga i företaget blir nyckeln till ytterligare framgång. Möjlighet till stor personlig utveckling och en intressant utveckling inom en gammal bransch som ändå är modern och högaktuell inom livsmedel.

Som Produktchef rapporterar du till COO och utgår från huvudkontoret i Kävlinge. Tjänsten är en 3 månaders tidsbegränsad anställning – därefter kan anställningen efter överenskommelse övergå till en tillsvidareanställning.

För mer information om tjänsten, ring 046-238830

Sista ansökningsdag är 2023-01-22.

Vill du bli medarbetare på Pågen?

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Arbetsmiljön i fokus

En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att:

 • löpande se över arbetsmiljön, bedöma risker, åtgärda och följa upp för att förebygga risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa.
 • skapa en stimulerande arbetsmiljö som ger möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.
 • ha nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier.
 • mångfaldsaspekten alltid vägs in vid rekryteringar jämte verksamhetens behov av kompetens.
 • satsa på hälsofrämjande insatser och ha ett generöst friskvårdsprogram för medarbetarna.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kävlinge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej