Inaktiv platsannons

Workplace Coordinator i Linköping

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Vi söker efter en utåtriktad och kreativ person med passion för kundservice till ett globalt teknikföretag. Du har öga för detaljer och brinner för att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö på vår kunds kontor i centrala Linköping.

Som vår Workplace Coordinator ansvarar du för den den interna och externa gästupplevelsen och andra tjänster som tillhandahålls.

Vad du kommer att jobba med:

• Ansvar för den dagliga driften på kontoret
• Administrativa tjänster, fakturering, rapportering
• Behjälplig med projekt
• Huvudsaklig kontaktperson mot hyresvärd och andra leverantörer
• Post- och pakethantering
• Passerkorts administration

Är du redo för en utmaning?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roll, du är ordningsam, initiativtagande, lösningsorienterad och har ett proaktivt arbetssätt. Du har en känsla för service och håller hög servicenivå, ordning och reda med ett glatt humör.

Du behöver ha god kunskap i office 365 samt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på både Svenska och Engelska då vi arbetar i en internationell miljö.

Vårt erbjudande

Detta är en spännande möjlighet där du får vara en del av ett globalt team som levererar Facility Management service över förväntan. Vi lovar dig en dynamisk och utmanande roll där ingen dag är den andra lik. Du kommer att var en betydande del i att bidra till den kontinuerliga utvecklingen av våra tjänster.

Som anställd på Sodexo blir du en del av en världomspännande organisation. Med verksamhet i 55 länder är karriärsvägarna och möjligheterna oändliga. Lagandan är stark och uppmanar människor att stanna på lång sikt. Vi har ett förmånspaket bestående av bland annat friskvårdsbidrag samt rabatter och erbjudanden på hotell.

Sodexo erbjuder våra medarbetare en volontärsdag på betald arbetstid per år i syfte att uppmuntra till att engagera sig i aktiviteter som gynnar samhället. Detta igger i linje med våra värderingar och vårt sociala ansvar som arbetgivare. Till exempel kämpar Sodexo sedan många år tillbaka mot hunger och undernäring genom samarbetet med Stop Hunger. I samband med kriget i Ukraina har vi beslutat att erbjuda ytterligare två volontärsdagar i syfte att stödja hjälpinsatserna till folket i Ukraina.

Har vi fått din uppmärksamhet?
Skicka gärna din ansökan med CV så fort som möjligt men inte senare än 2023-01-20.
För frågor, kontakta Laila Cedergren på laila.cedergren@sodexo.com.

Tjänsten är på 75%, måndag-fredag 08.00-15.00 (1h lunch).

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=6041&rmlang=SE

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Restaurang | Deltidsjobb