Inaktiv platsannons

Business Development Manager i Solna

Om tjänsten

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt.

Nu söker vi dig som vill arbeta som Business Development Manager hos oss på Sodexo. Vill du ha ett varierat arbete där affärsmannaskap och kreativitet uppskattas? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med servicetjänster inom offentlig sektor och inom hälso- och sjukvårdsområdet? Då kan vi vara rätt för varandra!

Vad du kommer att jobba med:

Till vårt Affärsegment i Sverige, Healthcare, Seniors & Education, söker vi nu en ny kollega. Vill du vara en del av en spännande tillväxtresa? Tycker du om att skapa lönsam tillväxt samtidigt som du bidrar till en effektivare och säkrare vård och omsorg i Sverige? Då har vi jobbet för dig!

I rollen som Business Development Manager arbetar du proaktivt mot marknaden, med både nya och befintliga kunder främst inom offentlig sektor men även mot privata kunder. Du har en central roll i att identifera behov, rådgiva och utarbeta lösningar både till befintliga och potentiella kunder. Tillsammans med övriga i teamet arbetar du proaktivt för att fånga upp marknadens behov nu och i framtiden. Vidare projektleder du anbudsarbeten och skapar vinnande anbud tillsammans med andra.

Teamet består i dagsläget av tre Business Development Managers som tillsammans har arbetat inom Sodexo i drygt 50 år. Jo, det är sant! På Sodexo trivs man och stannar länge, möjligheterna att utvecklas inom bolaget är många och när man har så roligt som vi har, ja varför ska man sluta då?

Sodexo är ett internationellt bolag och även om våra affärer främst görs på svenska är engelska vårt koncernspråk, varför vi ser att du är bekväm med engelska i såväl tal som skrift.

Vad du bidrar med:

Vi letar efter dig med ett starkt affärsmannskap som tycker om att arbeta proaktivt lika mycket som du uppskattar att sätta ihop vinnande anbud. Du har en stark kommuniktiv förmåga i både tal och skrift, engagerar andra och skapar lösningar där andra kan se hinder.

Vi ser att du har ett par års erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning och att du vet värdet av att intern försäljning kan vara lika viktigt som extern. För dig är det ingen match att leda dig själv i vardagen, du är påhittig, bygger relationer och tvekar aldrig att räcka ut en hjälpande hand åt den som behöver. Offentlig sektor är ingen främling för dig och du har förmågan att driva mot flera mål samtidigt.

Vad vi erbjuder: 

  • Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
  • Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
  • Möjligheter att växa inom företaget 
  • Stort fokus på hälsa och säkerhet  
  • Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Anställningen är på heltid med placering i Solna, resor förekommer. Tillträde efter överenskommelse.

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Restaurang | Deltidsjobb