Köksmästare till ICA Solna HK
Om tjänsten
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Köksmästare till ICA Solna HK
Vår kund är belägen 5 minuter från Mall of Scandinavia och Solna station. Hit söker vi en passionerad och entusiastisk köksmästare att inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum.
Vårt uppdrag till kund ICA Solna HK är att driva personalrestaurangen där vi dagligen serverar ca 750 lunchgäster (buffé med 3 olika rätter per dag) med målsättning att öka antalet ätande gäster, catering med interna/externa beställningar av fika och lättluncher samt caféverksamhet. Det förekommer även affärsluncher och middagar vid beställning. Vi har även hand om husets kaffemaskiner.
Om rollen
Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Sodexos interna policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp, mycket sker digitalt så datorvana behövs.
Inom Sodexo finns en central menyframtagning för måltidskonceptet ”Eat”, där du som köksmästare får tillgång till 7 lunchrätter där du får möjlighet att välja ut 3 utav dessa rätter varje dag, du får möjlighet att sätta din egen prägel på rätterna som serveras på vår lunchbuffé. Vi arbetar utifrån trender, säsong och gästernas preferenser med allt från husmanskost till influenser från resten av världen. Du vill vara med i utveckling av catering samt caféutbud.
Vad du bidrar med
Du är en organiserad och lyhörd ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning.
Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera, samarbeta och leda personal i kök och disk mot uppsatta mål.
Vidare söker vi dig som har:
- Utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Ett par års erfarenhet som kock eller motsvarande
- Erfarenhet av personal- och resultatansvar
- Erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
- Goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, specialkost, köksekonomi och svinnhantering
- Vill arbeta med klimatsmart matlagning med vegetariska och veganska alternativ
- Analytisk förmåga och är resultatinriktad
- Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du är kreativ, smaksäker och lösningsorienterad
- Du upprätthåller god relation med kund samt säkerställer kvalitet
- Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska obehindrat
- Du har god datavana
Vad vi erbjuder
- Flexibel och dynamisk arbetsmiljö
- Tillgång till löpande utveckling och utvecklingsprogram
- Möjligheter att växa inom företaget
- Stort fokus på hälsa och säkerhet
- Friskvårdsbidrag 2000 kr/år
Omfattning:
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, heltid. Arbetstid dagtid vardagar, kvällar kan förekomma.
Publicerad den
04-08-2025
Extra information
- Status
- Stängd
- Ort
- Solna
- Typ av kontrakt
- Deltidsjobb
- Typ av jobb
- Restaurang
- Körkort önskas
- Nej
- Tillgång till bil önskas
- Nej
- Personligt brev krävs
- Nej
Få liknande jobberbjudanden via mail
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!