Inaktiv platsannons

Köksmästare till Bankett & Event i Göteborg

Om tjänsten

Köksmästare till Bankett & Event

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi söker nu köksmästare med genuint intresse och passion för matlagning, ledarskap och konceptutveckling. Vill du vara med på vår resa framåt? 

Vi tar oss an spännande utmaningar varje dag - året runt. Syftet varierar; man vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas men framförallt vill man njuta av god mat & dryck - tillsammans!

Arbetsuppgifter
Ena stunden arbetar vi med en bankett eller mässa för många tusentals gäster för att i nästa servera ett mindre sällskap en matupplevelse utöver det vanliga, alltid med målet att förväntningar både uppfylls och överträffas.

I denna roll som köksmästare ligger huvudansvaret på främst på vårt event- och bankettkök som levererar våra större middagar. Det kan vara både tre rätters middag, bufféer med tema, större mingel och skapa provmåltider för site visits. Tillsammans med ditt team av souschefer och kockar skapar du helhetsupplevelse för både internationella och nationella företag som valt att lägga sitt event hos oss.

Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och minst tre års erfarenhet av liknande tjänst. Vi vill att du har erfarenhet från både varm- och kallkök. 

Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang. Du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning och strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen. Du är kreativ, engagerande och prestigelös samt en mycket god lagspelare. Vidare är du stresstålig, noggrann och älskar samarbete över gränserna. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och utveckla andra.

Vi strävar ständigt efter att utveckla våra koncept och utbud samt att effektiviserar våra processer, vilket kräver att du håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen.

Vad erbjuder vi
En spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Vi är en dynamisk arbetsplats mitt i centrala Göteborg, där ingen dag är den andra lik och där din kompetens och engagemang kommer bli en viktig del i att tillsammans med vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson och övriga köksmästare utveckla våra verksamhet och utbud. 

Arbetstiderna kan variera och är både dagtid, kvällstid och helger vid behov. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med omgående tillträde.

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)