Inaktiv platsannons

Hovmästare Banquet, Mässa & Event i Göteborg

Om tjänsten

Hovmästare Banquet, Mässa & Event

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi söker nu Hovmästare med genuint intresse och passion för upplevelser, kundmöten och service.

Vi tar oss an spännande utmaningar varje dag - året runt. Syftet varierar; man vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas men framförallt vill man njuta av god mat & dryck- tillsammans!

Om tjänsten
I denna roll, är du ansvarig för driftgenomförande med arbetsledande ansvar. Vi söker tre nya kollegor, som kommer arbeta brett över vårt event-, mässor- och bankettutbud. En av rollerna kommer till viss del ansvara mer för genomförande av mässor, montercatering och beredande planering, och de andra två kommer arbeta än mer varierat med event.

Ena stunden arbetar vi med en bankett eller mässa för många tusentals gäster för att i nästa servera ett mindre sällskap en matupplevelse utöver det vanliga, alltid med målet att förväntningar både uppfylls och överträffas.

Vem vi söker
Du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen. Du är stresstålig, noggrann och älskar samarbete över gränserna. Vi ser gärna att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet bakom dig som Hovmästare och brinner för ditt yrke samt tycker det är viktigt med engagemang och delaktighet i ditt arbetsteam.

Vi erbjuder 
En spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla både din ledarroll och erfarenhet inom en bred meny av möjligheter tillsammans med oss. Arbetstiderna kan variera, och är både dagtid, kvällstid och helger vid behov. 

Tjänsten är tillsvidare inom avtalsområde Visita Unionen på heltid, tillträde snarast möjligt.

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!   

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Banquet Event Manager; josefin.welander@gothiatowers.com

Hoppas du vill vara med på vår resa! Välkommen med din ansökan!

 

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.
Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommet
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/255

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)