Inaktiv platsannons

BIM-projektör VVS till Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du jobba i ett innovativt team som ständigt arbetar för att utveckla våra kunder? Har du en vilja att utvecklas och utveckla dina kollegor? Vill du ha roligt på jobbet? Då vill vi jobba med dig!

Swecos installationskonsulter i Göteborg söker dig som är utbildad inom VVS och med erfarenhet av MagiCAD på Revit och redo för nästa steg i karriären.

Varför jobba hos oss?
Våra grupper inom VVS har stark efterfrågan, med tillväxt på marknaden och många kundkontakter och vi söker nya medarbetare. Du får en central och viktig roll i utvecklingen av BIM-projektering inom VVS där Revit kommer vara ditt huvudsakliga arbetsverktyg. Du kommer arbeta modellbaserat inom spännande och komplexa projekt som hotell, kontor, idrott, utbildning, vård och industri.

Hos oss får du möjlighet att glänsa med din kunskap och erfarenhet. Genom vårt digitala arbetssätt kommer du att delta i komplexa uppdrag över hela landet. Tillsammans utvecklar vi varandra lokalt men får även kunskapsutbyte med alla våra kollegor nationellt.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Du kommer arbeta som BIM-projektör i spännande och komplexa uppdrag.

  • Projektera och dimensionera VVS system med Revit.
  • Ansvara för BIM-modeller.
  • Delta och leda samordningsmöten.
  • Genomföra digitala granskningar.
  • Medverka i utveckling av interna verktyg och arbetsmetoder.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

  • Har minst 3 års erfarenhet av BIM-projektering med MagiCAD och Revit som huvudsakligt arbetsverktyg.
  • Har erfarenhet av installationsteknik/VVS.
  • Har en examen inom VVS-/installationsteknik eller BIM-projektör från högskola eller yrkeshögskola.

Vem är du?
Du trivs med att arbeta i team och aktivt bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt ser samarbete som en naturlig del i ditt sätt att arbeta och att du brinner för tekniken. Du driver dina projekt från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2023-02-10. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej