Inaktiv platsannons

Erfarna konsulter inom VA-utredning och hydraulisk modellering till Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Har du erfarenhet av VA-utredning eller vatten-/avloppsmodellering och är öppen för nya utmaningar? Har du även erfarenhet av eller är nyfiken på rollen som uppdragsledare? Vi söker nu erfarna konsulter inom VA-utredning och hydraulisk modellering av ledningsnät till vårt kontor i Göteborg.  

Varför jobba hos oss?

På Sweco blir du del av en fantastisk grupp med kompetenta och nyfikna människor som tar stort ansvar för sitt arbete och som gillar att samarbeta och hjälpa varandra. 

Inom region Vatten VA i Göteborg är vi ca 90 konsulter som dagligen arbetar med vatten och VA-frågor. Du blir del av ett stort nätverk där vi stöttar och lär av varandra. Gruppen VA-system i Göteborg består av ca 10 personer med stort driv och vilja att ta ansvar. Som en del av Sweco kommer du att tillhöra ett kompetent gäng på över 700 kollegor specialiserade på vatten- och miljöfrågor.

Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet och en nyckel till detta tror vi är att arbeta i team.

Din framtida roll

I rollen som konsult eller uppdragsledare hos oss blir du en viktig del i vår grupp och i våra uppdrag. Som konsult hos oss arbetar du dels i uppdrag, dels med att stödja och lära upp yngre kollegor.

I dagsläget erbjuder vi våra kunder tjänster inom hydraulisk modellering, utredning och projektering inom Vatten- och VA-området. Vi jobbar ofta i tidiga i skeden där vi utreder förutsättningarna för framtida investeringar hos beställaren. Gruppen driver också utvecklingsprojekt och projekt inom miljöområdet. Vi samarbetar ofta med andra teknikgrenar som gata/väg, landskap och geoteknik.

Sweco erbjuder dig stora möjligheter att påverka både din egen och gruppens utveckling.

Ledarskapet

Vad kan du förvänta dig hos oss? ”Jag vill att vi ska stötta varandra, ha roligt och leverera resultat som överträffar våra beställares förväntningar.”
Tf Gruppchef Jonas Hed

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom vatten, samhällsbyggnad eller motsvarande.
  • Har flerårig erfarenhet inom VA-utredning eller hydraulisk modellering av ledningssystem och av att jobba med Mike Urban eller liknande verktyg.
  • Uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.

 Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet som uppdragsledare eller projektledare inom VA.
  • Erfarenhet av GIS och CAD.

Vem är du?

Som person är du självständig, initiativtagande och tar ansvar. Då arbetet innebär många interna och externa kontakter ser vi gärna att du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och erfarenhet ser vi som en självklarhet för denna roll.

Ansökan

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökanden efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

15-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej