Inaktiv platsannons

Anbudskoordinator till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du en serviceinriktad person som gillar ordning och reda? Är du bra på att få administrativa processer att flyta på? Är du en person som trivs med att ha många kontaktytor? Då kanske du är vår nya anbudskoordinator i affärsenheten Samhällsanalys & Strategi!

Varför jobba hos oss?
I vår affärsenhet får du jobba tillsammans med ett sjuttiotal konsulter som arbetar med samhällsanalyser och strategiuppdrag primärt åt offentliga kunder. Vi arbetar i tidiga skeden med att förutse framtida samhällsbehov. Hos oss möts statistiker, ekonomer, analytiker och andra specialister. Vi hanterar ett stort antal förfrågningar varje år. Rollen som anbudskoordinator är perfekt för dig som vill hjälpa våra konsulter att bedriva en effektiv anbudsverksamhet. Du kommer jobba nära och stötta gruppcheferna i verksamheten.

Din framtida roll
Som anbudskoordinator kommer du exempelvis att:

  • Registrera inkommande förfrågningar i vår anbudsmiljö och hålla vårt anbudsregister uppdaterat
  • Informera konsulter om förändringar i pågående upphandlingar
  • Vid behov bistå våra konsulter vid anbudsinlämning och upphandlingsrelaterat stöd
  • Kommunicera med upphandlare och andra beställare
  • Vid behov avlasta administrativt i affärsenheten och i uppdrag

Detta är en heltidsanställning med placering på vårt huvudkontor i Stockholm. Vi jobbar med en hybrid arbetsmodell.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • Har gymnasieutbildning eller annan påbyggnadsutbildning, gärna med administrativ inriktning
  • Har god vana vid Office-paketet och något administrativt system
  • Har några års erfarenhet av administrativt arbete

Det är meriterande, men inte ett krav, om du har erfarenhet av offentlig upphandling och har jobbat i ett flertal administrativa system.

Vem är du?
Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och har god koll på detaljer. Du kan snabbt tillgodogöra dig information i text och är bra på att uttrycka dig i skrift. Det är också viktigt att du är kommunikativ eftersom kommunikation med chefer, konsulter och andra anbudskoordinatorer inom Sweco är en viktig del i arbetet. Du är en person som tar egna initiativ och är proaktiv i det du företar dig. Är du också intresserad av samhällsfrågor eller offentlig upphandling kommer du att trivas särskilt bra i rollen.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 13e januari 2023. Intervjuer sker löpande med uppehåll under jul- och nyårshelgen, och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej