Inaktiv platsannons

Utveckla Umeå mer

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Digital Services växer och söker fler kompetenta medarbetare.

Om du vill arbeta som systemutvecklare i en spännande och utmanande miljö där du får möjlighet att lära dig och utvecklas så är det här jobbet för dig. Hos oss kommer du att få jobba med intressanta projekt, moderna tekniker och samtidigt bidra till att skapa en hållbar och jämställd värld genom ditt arbete. 

Vilka är vi?
På Umeåkontoret är vi en grupp på 8 personer med många olika kompetenser och bakgrunder. Nu söker vi fler personer för att kompletta de kunskaper och personligheter vi redan har. Här äter vi frukost, gör aktiviteter och har AW tillsammans. 
Med våra 350 kollegor över hela landet utgör vi Digital Services. Vi brinner för innovativa tekniklösningar och arbetar med den senaste tekniken på marknaden. Vi jobbar med systemutveckling, datasamordning, BIM, GIS, FME, projektledning mm. Digital Services är en del av Sweco, som har ca 50 kontor landet över. Vi finns även i andra länder, vilket innebär att vi har ett stort internt kompetensutbyte där vi delar erfarenheter och växer tillsammans.

Vårt företag
Vi satsar på ett ständigt lärande med bra kompetensutveckling och interna utvecklingsmöjligheter. Vi värderar att må bra på jobbet med en sund balans mellan arbete och fritid.

Som företag arbetar vi aktivt med hållbarhet, jämställdhet och mångfald. Det betyder bland annat att vi arbetar enligt FN:s hållbarhetsmål, att vi finns med på den gröna listan över jämställda börsbolag och att vi rekryterar kompetensbaserat.

Rollen
Som utvecklare hos oss kan du i hög grad själv styra dina dagar gällande både arbetstid och fysisk plats. Vi arbetar i stöttande team där vi vill ta vara på just dina kompetenser och styrkor. Vi vill att du ska kunna arbeta kreativt och innovativt med det som intresserar dig och vi har många olika spännande uppdrag. Det går att koda både internt hos oss eller åt någon av våra kunder. Därmed kan du arbeta med många olika tekniker, språk och ramverk.

Som utvecklare hos oss får du koda komplexa system och lösningar åt våra kunder. Vi jobbar ofta agilt och arbetar nära våra kunder med högt fokus på konkreta lösningar i linje med deras behov.

Dina erfarenheter och kunskaper
Du har troligtvis en högskole- eller universitetsexamen inom relevant område såsom datateknik, systemutveckling eller liknande.

För den här rollen söker vi primärt en person med erfarenhet inom utveckling av system och plattformar i .NET och C#, men kunskap inom följande områden är också värdefulla:

  • Erfarenhet av programmering i ett eller flera av följande språk: Java, Javascript eller Python
  • Kunskap om olika webbtekniker och ramverk, såsom REST, HTML och CSS
  • Erfarenhet av att arbeta med olika databaser och datalagringstekniker
  • Erfarenhet av arbete i molnplattformar som AWS, GCP eller Azure
  • Erfarenhet av agilt arbete i tex Scrum-projekt
  • Kunskaper inom systemarkitektur och designmönster

Vi söker främst dig som har arbetat kvalificerat några år. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så rätt inställning och öppenhet väger tungt. Du behöver också kunna göra dig förstådd i tal och skift på svenska och engelska.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen så tror vi att du är nyfiken, engagerad samt vill lära och utvecklas i din roll. Du uppskattar att vara en del utav ett team och att utbyta kunskaper samtidigt som du kan arbeta självständigt när så behövs.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till alla sökande. Under julledigheten kan dock återkoppling dröja och vi ber om överseende med det.

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

08-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej