Inaktiv platsannons

Ibruktagandebesiktningsman inom Trafikstyrning / Signal till Norrköping

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Sweco har en ledande ställning i Sverige inom spårburen transportinfrastruktur. Nu vill vi stärka vår region med fler drivna, ansvarsfulla och noggranna medarbetare inom järnväg, spårväg och tunnelbana.

Vi söker dig som vill vara med och utvecklas som Ibruktagandeledare/Ibruktagandebesiktningsman inom signalteknik och ERTMS i Norrköping. Är du redo för nästa steg i karriären och vill vara med på vår resa?

Varför jobba hos oss?
Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom frihet under ansvar och stöttande kollegor. 

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker och specialister där erfarenhetsutbyte och samarbete över hela landet är en naturlig del.

Hos Sweco får du tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor vara med och bidra till ett hållbart samhälle. Vi anser att ha roligt och skratta tillsammans utvecklar oss och dig i rätt riktning. Känner du likadant kan du vara rätt kandidat för oss!

Din framtida roll
Du kommer att arbeta i egna uppdrag eller ingå i uppdragsgrupper, vilket ställer stora krav på nära samarbete och kommunikation med såväl kollegor som våra kunder.

Vi erbjuder dig att vara med i ett flertal uppdrag med såväl datorställverk mod 85/95 och ERMS, som konventionell (friförbunden) anläggningstyp. Du kommer även att få möjlighet att arbeta med projektering, granskning, produktionsplanering, byggplatsuppföljning m.m.

På Sweco utgår vi vanligtvis från våra kontor och med möjlighet till hybridarbete. Möjliga placeringsorter för denna tjänst är Norrköping, Linköping, Västerås, Stockholm, Örebro eller Uppsala. Arbetet innebär även en del resor då vi deltar i diverse uppdrag runtom i landet.

Vem är du?
Du är noggrann och problemlösande samt har intresse av att utveckla din kompetens mot ibruktagandebesiktning. Du trivs med att jobba i grupp, och har en god samarbetsförmåga.

För att passa i rollen så ska du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Dina erfarenheter
Du har en elteknisk utbildning och erfarenhet av att arbeta som signaltekniker.

Har du behörighet som Ibruktagandebesiktningsman eller SiSä (Signalsäkerhetskontrollant) på signalanläggningar är det meriterande.

Ansökan
Annonsen ligger uppe t.o.m. 2023-02-28 men intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten så går det bra att kontakta Roger Ölin (gruppchef Ibruktagandeledning Öst).
Telefonnummer: 070-762 28 88
Mailadress: roger.olin@sweco.se

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej