Inaktiv platsannons

Säkerhetsgranskare inom trafikstyrning/signal till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Sweco har en ledande ställning i Sverige inom spårburen transportinfrastruktur med närmare 500 medarbetare. Nu vill vi stärka vår region med fler drivna, ansvarsfulla och noggranna medarbetare inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?
Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker och specialister där erfarenhetsutbyte och samarbete mellan kollegor och kontor över hela landet är en naturlig del.  

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verkar i.

Din framtida roll
Vi söker nu dig som vill vara med att utvecklas inom signalteknik och ERTMS. Vi erbjuder nu dig att vara med i våra stora uppdrag såsom ERMTS Mjölby-Tranås eller andra uppdrag med konventionella anläggningstyper. Vi erbjuder även möjlighet att arbeta med utredningar, systemhandlingar och besiktning av signalsäkerhetsanläggningar.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har: 

  • Relevant utbildning från högskola/universitet/YH alternativt likvärdig förvärvad arbetslivserfarenhet från teknikområdet signal/trafikstyrning
  • Flera års erfarenhet av signalprojektering inom ATC och relä/datorbaserade ställverk, i system- eller bygghandlingsskede
  • Interngranskat och/eller säkerhetsgranskat inom något signalområde
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Vem är du?
Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder och du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. Noggrannhet och god problemlösningsförmåga är egenskaper som kommer få dig att trivas i rollen. I samarbeten är du lyhörd och kommunikativ, och värnar om ett välfungerande lagarbete!

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så välkommen att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Flertalet möjliga placeringsområde inom region Öst, förutsatt att Sweco har kontor på orten.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej