Inaktiv platsannons

Techlead/lead developer som drivs av att förbättra samhället i Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Gillar du teknik och människor? Drivs du av att bidra till ett hållbarare samhälle? Då har du hittat rätt!

Vill du ha ett jobb som gör skillnad och en arbetsgivare som har hållbarhet i fokus? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb.

Varför jobba hos oss?
Ett av våra allra viktigaste fokusområden de närmaste åren är den ökade digitaliseringen och behovet av smarta och effektiva tekniska lösningar för utformningen av morgondagens hållbara städer och samhällen. Våra tjänster inom Digital Services är starkt efterfrågade på en snabbt växande marknad. Vårt syfte är att göra samhället smartare.

Du kommer att representera ett starkt varumärke med en bred kund- och uppdragsportfölj. Våra kunder finns över hela Sverige och är inom både offentlig och privat sektor. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på långa samarbeten och goda relationer. Hos oss får alla också lov att skapa affärer.

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling. Sweco erbjuder utbildningar inom bland annat teknik och ledarskap bl.a. via vår egen akademi. Att känna arbetsglädje och ha kul på jobbet är något vi värdesätter högt.

I Stockholm sitter vi tillsammans på Swecos huvudkontor med utsikt över hela Stockholm och har mycket utbyte mellan våra kompetensområden, både professionellt och socialt.

Vill du veta mer om vilka vi är se vår film

Din framtida roll
Som techlead kommer du exempelvis att:

  • Tillsammans med kollegor hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet
  • Arbeta med utveckling och leda utvecklare i dina uppdrag
  • Utveckla kundrelationer, skapa och sälja egna uppdrag
  • Ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på flera olika sätt till FN:s globala hållbarhetsmål.

I din roll kommer du få fortsätta utveckla dina tekniska kunskaper, samtidigt som du får ett uttalat ansvar att leda och driva andra utvecklare. Du kommer att få verktyg och stöd för att kunna skapa långsiktiga kundrelationer och vara drivande i att skapa nya affärer där dina och dina kollegors kunskaper kan göra skillnad för kunden.

Vi jobbar med hela kedjan inom systemutveckling från förstudie och prototyp till utveckling i projekt och slutligen förvaltning. Du får ofta jobba med olika typer av geografiska data och kommer i kontakt med relationsdatabaser med spatiala tillägg som PostGIS, Oracle Spatial eller SQL Server samt olika typer av kartservrar och GIS-programvaror som GeoServer och ArcGIS. Det finns dock inga krav på att du har arbetat med nämnda programvaror sedan innan.

Inom Digital Services arbetar vi både över och i gränslandet mellan våra kompetensområden. Du kan arbeta i uppdrag tillsammans med experter från andra kompetensområden eller i roller med kombinerad kompetens.

Vi söker dig som:

  • Har lett andra utvecklare, exempelvis som techlead, lead developer eller i andra liknande roller
  • Har arbetat som fullstackutvecklare i ett par år
  • Vill jobba som konsult
  • Är nyfiken på ny teknik
  • Blir nyfiken på ordet ”delningskultur” och gillar att dela med dig av dina kunskaper
  • Har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska


Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2023-02-19. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan.

Vi ber om överseende att det under julledigheterna kan dröja en tid innan du får återkoppling.

Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

06-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej