Inaktiv platsannons

Konsult inom Brand- och Riskteknik, Luleå

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du vara med att sätta ny standard för branschen och leda utvecklingen av Brand och Riskhantering inom tung industri eller stora infrastrukturprojekt?

Swecos ingenjörer inom Brand och Riskhantering har en unik position på marknaden och söker nu förstärkning för att kunna hantera fler ambitiösa, innovativa och komplexa projekt.

Vi söker dig med erfarenhet som Brand- eller Riskkonsult som vill ta nästa steg i din utveckling både som ledare och tekniker.

Varför jobba hos oss?
På Sweco Brand- och Riskteknik får du chansen att jobba med några av branschens ledande experter, projektledare och projektörer inom Brand och Riskhantering. Totalt är Sweco Brand- och Riskteknik cirka 50 konsulter och vi finns på 10 kontor placerade från Luleå i norr till Malmö i söder. Tillsammans med kompetenta och drivna kollegor såväl lokalt, nationellt som internationellt finns det inget projekt vi inte kan åta oss.

I regionen har vi en bra blandning av erfarna och juniora brand- och riskkonsulter som tar stolthet i sin gruppkänsla, uppdragsvariation och innovation. Vi lägger ett stort fokus på det sociala och utveckling av såväl affär som oss själva.  

Vår kultur är i grunden baserad på frihet under ansvar, men med stort ansvar kommer också mycket stöd. Att som uppdragsledare och linjechef finnas nära i ledarskapet är nyckeln till vår framgång. Kulturen hos oss är att vi hjälper varandra och skapar tillsammans, detta gör att du har möjlighet att snabbt komma in i arbetet och i gruppen.

Vi ger dig möjligheten att jobba i de största och mest utmanande projekten, med allt från offshoreanläggningar och vätgasöar, till vätgasanpassning av fordonsindustrin, till utvecklingsanläggningar av ny teknik såsom grön stålproduktion, syntetiskt flygbränsle och e-metanol. Är det nytt, stort och innovativt så kan du räkna med att vi är på bollen!

Din framtida roll
Hos oss har du alla möjligheter att skapa dig ett namn i branschen samtidigt som du får arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Rollen som Brand- och/eller Riskkonsult innebär ett fokus på samverkan, ledarskap och teknisk kompetens. Tillsammans med effektiva och energigivande handläggare kommer du att driva nya affärer och teknikutveckling både inom externa och interna projekt.

Rollen som Brand- och/eller Riskkonsult hos Sweco erbjuder stor frihet och påverkan av arbetsuppgifter, är du nyfiken och engagerad så finns alla möjligheter att sätta din egen plan för utveckling och framtida arbetsroll. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.  

Ledarskapet
Som ledare är jag nyfiken, närvarande och flexibel. För mig är det viktigt med teamwork och jag tror att mycket av styrkan i vårt arbete ligger i samarbetet både mellan kollegor i din direkta närhet och med kollegor runt om i landet.

På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och jag vill i min roll stötta dig och din personliga utveckling genom att vara närvarande för att förstå dig och dina mål. Jag tror på ett kommunikativt ledarskap för att driva mot gruppens ambitioner och mål, där stort fokus ligger på individens utveckling. Att du är med och bidrar till att leda gruppen och stöttar dina kollegors utveckling värdesätts högt hos oss.

Gruppchef Saga Lilja

Dina erfarenheter
Vi söker dig som:

  • Har minst några års erfarenhet som teknikkonsult inom brand- och riskteknik
  • Erfarenhet av uppdragsledning eller teknikansvar
  • Har utbildning som Brandingenjör och/eller Civilingenjör i riskhantering, eller motsvarande
  • Är flytande i svenska, både tal och skrift
  • Har en hög nivå av engelska, både i tal och skrift

Vem är du?
Vi är speciellt intresserade av dig som vill jobba som Brand- och/eller Riskkonsult i våra projekt, samt har en ambition om ledande roller i teknik- och uppdragsfrågor. Att du har en drivkraft att involvera, engagera och lära upp mer juniora kollegor är ett stort plus.  

Meriterande är att ha ett driv för uppdragsledning och/eller övergripande teknikansvar.

Som person är du självgående och problemlösande. Du drivs av att känna ansvar för dina uppgifter och att hitta flexibla lösningar till dina kunder. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta i grupp. Du brinner för Brand- och riskteknik och tycker att det är viktigt att ha kul på arbetsplatsen tillsammans med dina kollegor!

Är detta du?

Då ser vi fram emot att höra mer och få tillfälle att berätta om vad Sweco har att erbjuda

  • Start: Flexibelt, med hänsyn till din uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå alternativt Luleå

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej