Inaktiv platsannons

Arkitekt inom Trä till Sweco Architects i Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vi har en positiv syn på vår framtida utveckling och rekryterar nu erfarna arkitekter inom trä som tillsammans med oss vill ta verksamheten mot nya mål.

Vi levererar arkitektur med substans

Hos oss på Sweco får du möjlighet att vara med och skapa ett hållbart samhälle. Vi tar ansvar för framtiden och skapar verklighet av visioner.

God arkitektur är ett resultat av ett ständigt flöde av idéer och en kontinuerlig dialog, sa Gunnar Nordström, arkitekt och Swecos grundare, redan 1958. En tanke som än idag är ledstjärna för vårt sätt att vara och arbeta. Att människan och miljön står i centrum av vårt arbete kommer till uttryck på många olika sätt. Inte minst i sättet vi kombinerar tanke med känsla och funktion med form. I våra händer är skönhet aldrig bara yta.

Varför jobba hos oss?

I Sverige har vi byggt hus av trä i tusentals år. Trä har allt sedan timmerstugans tid varit det dominerande byggnadsmaterialet för mindre hus. Som ni vet har vi nu en möjlighet att utveckla träbyggandet även för större byggnader. Det är till nytta för klimatet samtidigt som de som vistas i husen kan glädjas åt att de vackra träbyggnaderna är friska att leva och vistas i.

På Sweco bygger vi på mångårig erfarenhet av träkonstruktion, och med våra kollegor från Norge och Finland har vi all den kompetens som behövs för att ta träbyggandets nästa utvecklingssteg.

Är du vår framtida expert inom träarkitektur?

Din framtida roll

Vi erbjuder dig en utmanande roll där du kan arbeta lokalt i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du har möjlighet att utvecklas i stora nationella och internationella projekt med komplexa problemställningar. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation där medarbetarna har möjlighet att utvecklas i uppdragen tillsammans med våra uppdragsgivare.

Du får vara med i projektens alla skeden och jobba tillsammans i Swecos unika kombination av bredd och spets. Ett nära samarbete med våra övriga Swecodivisioner ger oss möjlighet att ta ett helhetsgrepp i våra uppdrag. Hos oss får du möjligheten att jobba i en kreativ och inspirerande miljö med frihet under ansvar. Samt ha roligt med alla fantastiska kollegor i huset, förstås.

Som erfaren arkitekt kommer du ansvara för uppdrag och leda ett arbetsteam. Du kommer även medverka i att utveckla våra kundrelationer och vår marknad i samarbete med övriga kollegor på kontoret. Ett nära samarbete med våra kollegor på övriga Swecodivisioner ingår också som en viktig del i arbetsuppgifterna.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad arkitekt och har minst fem års arbetslivserfarenhet från arbete med gestaltning och projektering. Du har varit uppdragsansvarig alternativt handläggare i projekt och är van att ta ansvar som rollen kräver.

Vem är du?

Som person är du:

  • Drivande och social, och med ett fokus ut mot marknaden
  • Initiativrik och strukturerad och kan organisera samt prioritera ditt arbete
  • Kommunikativ och bra på att samarbeta och behärskar svenska i tal och skrift
  • Affärsinriktad och har kundkontakter samt förmågan att lätt etablera kundkontakter
  • Pedagogisk och vill gärna dela med dig av kunskap
  • Prestigelös
  • Kreativ med god gestaltningsförmåga

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas förre sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej