Inaktiv platsannons

Lantmätare med inriktning fastighetsrätt till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Det händer mycket inom den svenska energibranschen med stora satsningar på ny- och reinvesteringar i elnätet. Är du nyfiken på att utvecklas inom en växande bransch och vill arbeta med tillståndsfrågor med fokus på energisektorn kan det vara dig vi söker.

Varför jobba på Sweco?

Vi erbjuder med stor frihet under ansvar ett stimulerande arbete med mycket kompetenta kollegor i ett framgångsrikt och lönsamt företag under stark tillväxt. Föreslagen stationeringsort är Stockholm men är du rätt person kan även annan placeringsort vara aktuell på något av våra kontor i Sverige. Resor inom Sverige ingår som en naturlig del av tjänsten.

Din framtida roll

För att möta den ökade efterfrågan av våra tjänster söker vi lantmätare med inriktning mot fastighetsrätt. Du kommer till stor del att arbeta med ledningsrätter, markupplåtelser och ersättningsfrågor inom energisektorn. Arbetet innebär mycket kontakter med kunder, myndigheter och markägare

Vem är du?

Vi söker både nyexaminerade och erfarna civilingenjörer inom lantmäteri eller dig som har motsvarande kompetens. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Det är viktigt att du kan skapa goda och förtroendefulla relationer med olika typer av människor. Som person är du handlingskraftig, noggrann i ditt arbete och duktig på att kommunicera. Du har hög serviceambition samt stor samarbetsförmåga och helhetssyn.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sistaansökningsdatum som är 2023-02-28.

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej