Inaktiv platsannons

Besiktningsman bygg och/eller kontrollansvarig till Västerås

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Swecos Management avdelning vill utveckla och fortsätta arbetet med våra nuvarande och kommande kunder med att bygga en hållbar och kvalitétsrik framtid. För att stärka positionen och möta det ökade behovet söker vi nu Dig med kompetens inom entreprenadbesiktning och kontrollansvarig (KA).

Varför jobba hos oss?
Managementavdelningen inom bygg och fastighet på Sweco består av engagerade medarbetare med olika erfarenheter och roller inom byggprojektens olika skeden. Hos oss finns projektledare, projekteringsledare, byggledare, besiktningsmän, kontrollansvariga med flera. Vi delar vår kunskap och utvecklar varandra kontinuerligt för att kunna stötta varandra i projekten.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån. Genom frihet under ansvar och stöttande kollegor avgör du i stor utsträckning själv hur du disponerar de 40 arbetstimmarna per vecka så vardagspusslet går ihop.

Vi är måna om din utveckling och din motivation i de arbetsuppgifter du har. Vi kan erbjuda olika utvecklingsvägar som vi formar tillsammans utefter ditt behov och önskemål. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Vi söker dig som idag jobbar som entreprenadbesiktningsman inom teknikområde bygg och är även kontrollansvarig.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har följande meriter:

  • Minst 10 års erfarenhet från byggbranschen.
  • Du arbetar idag som besiktningsman och/eller kontrollansvarig.
  • Du är av SBR godkänd besiktningsman och/eller certifierad besiktningsman.
  • Du är certifierad kontrollansvarig.
  • Du har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant område. Du kan också på annat sätt ha skaffat dig motsvarande kunskaper genom yrkeslivserfarenhet

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad och nyfiken. Du är strukturerad och driver saker från idé till målgång. Du är bra på att kommunicera och samarbeta, tar hjälp och hjälper andra för att söka lösningar att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Du är kundfokuserad och affärsmässig och tycker om att skapa kontakter både externt och internt.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 28 februari 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande löpande under rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:
Alida Mehovic på 073 – 625 64 17

 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

15-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej