Inaktiv platsannons

Butikschef till centrala Göteborg

Om tjänsten

ARBETSBESKRIVNING:

Vi söker en erfaren, stark och resultatorienterad butikschef som vill vara med och bidra till vårt purpose We fight for a fairer and a more beautiful world” genom att hand i hand driva aktivism och positiv försäljning. 


Vi letar efter en energisk och snabblärd person som är passionerad över kundmötet i butiken. Genom en ”walk-the-talk” approach leder du vårt härliga team och visar hur ni tydligt når de ibland högt uppsatta målen. Du är en sann inspiratör och gillar att jobba med feedback och uppföljning i ditt ledarskap. Du har en naturlig fallenhet för att etablera kontakt med såväl kunder som kollegor, är noggrann i ditt arbete och älskar att vara delaktig i positivt förändringsarbete genom våra värderingar och aktivistiska kampanjer.


ROLLEN SOM BUTIKSCHEF 

Som butikschef hos The Body Shop är du med och sprider aktivismen i The Body Shops historia. Du inspirerar våra kunder till att väcka sin egen inre aktivistsjäl och följa oss i vårt Purpose. Du är en sann ambassadör som genom stort engagemang berättar om våra produkter och förmedlar hur de bidrar till något gott för vår omgivning, planet och människan, genom våra ingredienser och Community Fair Trade. 

 

Dina främsta uppgifter är att utveckla dina medarbetare och skapa långsiktiga kundrelationer. Våra värderingar utgör hjärtat av verksamheten och som butikschef jobbar du aktivt med att införliva dessa i ditt dagliga arbete. Med en service utöver det förväntade och genom att inspirera både medarbetare och kunder är du som butikschef drivande i att få butiken att blomstra. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll med stort ansvar och framförallt en möjlighet att vara med och göra skillnad – inte bara för dina medarbetare och kunder utan också för vår planet!   


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Som butikschef hos oss har du det övergripande ansvaret över butiken. Detta innebär bland annat:  

 • Möta våra kunder med personlig service och vara en förebild för ditt team i detta
 • Driva och förmedla våra kampanjer och vårt övergripande "purpose"
 • Ansvar över budget och personalkostnader
 • Schemaläggning och optimering av bemanningsplanering
 • Analysera butikens resultat samt efterföljande skapa kraftfulla handlingsplaner
 • Rekrytering av nya talanger till teamet samt introduktion och utveckling av dina medarbetare
 • Arbete med olika typer av externa samarbeten
 • Visual Merchandising och lagerhantering
 • Genomdriva event och kampanjer enligt givna riktlinjer

VI SÖKER DIG SOM

 • Är en ambassadör för vårt varumärke och delar våra värderingar
 • Är en driven säljare med naturlig fallenhet för affärsmannaskap och ledarskap
 • Har glimten i ögat, massor av positiv energi och din största tillgång är din personlighet
 • Har en god förmåga att nätverka och skapa relationer
 • Har gedigen erfarenhet av försäljning inom detaljhandeln som butikschef
 • Har en stark förståelse för siffror och nyckeltal samt mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska
 • Gillar att arbeta med utmanande mål och strävar efter att ständig överträffa dessa med ditt team
 • Är lösningsfokuserad, effektiv och klarar att snabbt skifta mellan olika arbetsuppgifter samtidigt som du klarar att behålla fokus och struktur
 • Makeup- och/eller hudvårdsutbildningar är starkt meriterande

VAD KAN VI ERBJUDA DIG

Hos oss blir du en del av ett team med härliga kollegor som brinner för det vi gör. Vi satsar på dig och din kompetens genom regelbundna utbildningar. Du har möjlighet till månadsbonus, friskvårdsbidrag och betalda timmar för volontärarbete. Givetvis följer vi Tjänstemannaavtalet DT.

Om du delar våra värderingar och vår passion att göra affärer på ett lite annorlunda sätt, ”Business as a force for good”, kan The Body Shop vara platsen för dig! 


ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställnings tillämpas

OMFATTNING: Heltid, 40 h/vecka 

TILLTRÄDE: 1 februari 2023

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 8 januari 2023

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

PS. Skriv dina kontaktuppgifter i ditt CV och döp gärna dokumenten med ditt för- och efternamn, t.ex. "Förnamn Efternamn CV" och "Förnamn Efternamn personligt brev". Detta underlättar i vår urvalsprocess, tack på förhand

The Body Shop är en arbetsgivare som står för lika möjligheter för alla. Vi uppmuntrar ansökningar från kvalificerade och kompetenta sökande oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning och funktionsvariationer.

Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än ditt yttre. Därför ser vi gärna ansökningar utan foto.

____________________________________________________________________________________________

Om The Body Shop

The Body Shop är ett globalt varumärke och certifierat B Corp™ som grundades av Anita Roddick i engelska Brighton 1976. Anita banade vägen för filosofin att företagande kan vara en god kraft i världen, vilket fortfarande är varumärkets drivkraft. The Body Shop tillhandahåller etiska och hållbara produkter med ingredienser av naturligt ursprung för kroppsvård, hudvård, hårvård och makeup. I dag finns över 3 000 The Body Shop-butiker i över 70 länder.

The Body Shop ingår tillsammans med Natura, Aesop och Avon i Natura &Co – en värderingsdriven, global kosmetikagrupp med det gemensamma målet att skapa en positiv ekonomisk, social och miljömässig påverkan.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej