Inaktiv platsannons

Makeupartist med diskansvar på Nyx 30h/v Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 10 januari 2023
Arbetsuppgifter

Hos oss på Åhléns City Stockholm ska shoppingen vara en upplevelse. Kunden ska inspireras och guidas till noga utvalda varumärken och lösningar för livets alla stunder. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla och kunna lita på oss. Som säljare med just dina kunskaper inom skönhet ska du vara den som ger våra kunder just detta.

Tycker du försäljning och kundservice i kombination med skönhet är intressant och låter spännande? Då kanske du är den säljande Makeupartist med diskansvar på Nyx som vi söker till Åhléns City Stockholm.

Vi erbjuder dig

Som Makeupartist på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen på vår skönhetsavdelning. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att;

  • Genom ditt ansvarstagande, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
  • Arbeta proaktivt med kampanjer och aktiviteter

I rollen som Makeupartist med diskansvar behöver du ständigt vara uppdaterad inom ditt expertområde för att kunna ge värdefulla tips och råd till våra kunder. Du ska även coacha och inspirera ditt team till försäljning. Du jobbar tillsammans med övriga avdelningar och andra roller i varuhuset kan till exempel vara Visual Merchandiser som ansvarar för varuhusets totala säljmiljö och Säljare på andra avdelningar. Du kommer att rapportera till din Avdelningschef för skönhet.

Kvalifikationer

Vi letar efter

Vi på Åhléns är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre. Till oss tar du med dig:

  • Arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln med inriktning kosmetik
  • En utbildning som makeupartist
  • Gärna erfarenhet av att handleda medarbetare och driva försäljning
  • En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
  • Ett stort intresse för skönhet och trender samt våra produkter

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du trivs att arbeta i team och att inspirera andra att uppnå bra resultat. Du tycker om att ta ansvar och är en driftig och initiativtagande person. Ett högt tempo och att vara flexibel är något som passar dig. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer till dina medarbetare. Om du gör ett bra jobb hos oss finns goda möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar inom Åhléns.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30h/vecka som föregås av en provanställning på 6 månader. Arbetstiderna kan variera mellan kl. 09.00 och 20.00. Du jobbar på schema som sträcker sig över helger och vardag. Vi ser gärna att du kan börja hos oss enligt överenskommelse.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej