Inaktiv platsannons

FONDORDER i Stockholm

JobBusters söker efter en FONDORDER.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Till vår kund som verkar inom bank och finans söker vi nu en person för Fondorder! I rollen kommer du hantera institutionella fondordrar och en stor del av arbetsdagen kommer gå åt till att lägga fondordrar samt kontrollera dessa. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara att kontrollera att blanketter är korrekt ifyllda, exekvera ordrar manuellt, initiera betalningar, registervård samt svara på frågor från säljteam eller motparter via telefon eller mejl med mera.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
- Universitetsutbildning inom ekonomi eller liknande.
- Erfarenhet från bank- eller fondmarknaden alternativ stort intresse för området.
- Goda kunskaper i Excel.
- Flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Fondorder är du kommunikativ, nyfiken, positiv och proaktiv. Du är också serviceinriktad och trivs med att utveckla dig själv och den verksamhet du arbetar i. Vidare har du ett gott ordningssinne, är strukturerad och kan hantera deadlines.

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid (40 h/v) och kontorstider. Vår kund önskar start och uppdraget förväntas löpa till med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Sökord: fonder, fond, Institutionell fondorder

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola