Inaktiv platsannons

Säljande Kundvårdare inom avtalspension till Skandia i Sundsvall

Amendo söker efter en Säljande Kundvårdare inom avtalspension till Skandia i Sundsvall.

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning
Som kundvårdare på Skandia kommer du att jobba med stärkandet av kundrelationer genom att besvara frågor inom framför allt försäkring och pension.
Då Skandia värdesätter kvalitativa kundrelationer med syfte att generera de nöjdaste kunderna på marknaden behöver du ha en god förmåga att lyssna in kundernas behov samt att du har ett genuint intresse inom pension och försäkring.

Hos Skandia blandas lång erfarenhet med nya tankar och idéer - vi vill framåt och ge långsiktigt värde. Vi bryr oss på riktigt, om jobbet och om varandra, så vi kan prestera och samtidigt må bra på vägen!

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ge kvalitativ information till kunderna inför pension.
  • Vägleda kunderna till att definiera sina framtidsmål för pension och försäkring.
  • Göra heltäckande nuläges- och behovsanalyser av kundernas situation kopplat till pension och försäkring.
  • Informera om Skandias breda och kvalitativa pension och försäkringsutbud och rekommendera lösningar utifrån kundens behov.
  • Du informerar, hjälper och vägleder Skandias befintliga kunder med utgående samtal.
Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är ödmjuk, värdesätter kundrelationen med ett lösningsorienterat tillvägagångssätt. Du har ett genuint intresse för människor, pension och försäkring samt är ansvarstagande och har en förmåga att arbeta strukturerat med ditt teams gemensamma mål.
Du har tidigare erfarenhet av kundservice och är expert på att uttrycka dig på ett pedagogiskt och enkelt sätt så att alla Skandias kunder får en bra kundupplevelse. Det är meriterande du har några års erfarenhet av pension och försäkring eller liknande inom försäljning och service.

Om tjänsten
Du kommer att sitta med ett framåtlutat team i fina lokaler 5 minuter från Sundsvalls vackra stenstad. Utöver det har du som medarbetare på Skandia fina förmåner som bland annat när det gäller friskvård, träning och lunch. För att ge dig bästa förutsättningar så kommer du att få en gedigen utbildning för mötet med våra kunder och deras specifika behov.Eftersom vi tycker att det är viktigt att utgå från kundperspektivet och kundresan tror Skandia även på ett nära samarbete och erfarenhetsutbyte över organisationsgränserna. Arbetstiderna är förlagd dagtid, ;Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela ;Följ oss gärna på Linkedin!Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister, och Amendo Tech som erbjuder rekrytering och konsultuthyrning inom tech, IT och digital excellence.Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Skandia med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Nygren på Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sundsvall | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola