Inaktiv platsannons

Junior HR generalist till Bromma

Andara Professionals söker efter en Junior HR generalist till Bromma.

Om tjänsten

Vi söker en driven och engagerad HR Generalist till Bromma. Som HR Generalist arbetar du tillsamman med dina kollegor på HR avdelningen med att stötta och coacha i alla personalrelaterade frågor såsom rekrytering, arbetsrätt, löneöversyn, rehabilitering, kompetensutveckling och coachning av ledare. Vår kund är ett snabbt växande varumärke inom retail med både fysiska butiker och handel ;Företaget vägleds av ett starkt hållbarhets- och miljöengagemang.
ArbetsuppgifterSom HR Generalist kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter och fungera som stöd till företagets ledare och medarbetare. Du ska hjälpa och vägleda i alla HR- och personalrelaterade frågor, högt som lågt. Detta kan gälla till exempel personalärenden, arbetsrättsfrågor, arbetsmiljö- eller rehabiliteringsärenden eller rekrytering och kulturfrågor.Vår kund arbetar just nu med att digitalisera alla HR- och personalprocesser. Ett nytt personalsystem har införts och du kommer att ansvara för utbildning och förvaltning av informationen i systemet.Du ska också initiera och leda diverse olika HR-projekt och processer såsom kultur och värderingar, löneöversyn, prestationshantering samt onboarding och offboarding.

KvalifikationerDu bör ha cirka 1-2 års erfarenhet som HR administratör och en bred förståelse för HR och personalfrågor. Du bör vidare ha relevant akademisk utbildning inom HR eller personaladministration. Det är meriterande om du har vana att arbeta inom retail med ett starkt varumärke och tydligt hållbarhets- och miljöfokus. Personliga egenskaperVi söker efter en flexibel och prestigelös person som är kommunikativ och handlingskraftig. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. Du driver och följer upp ditt ansvarsområde på ett konsekvent och strukturerat sätt. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att vara lyhörd och inkluderande. Du är förändringsbenägen och tycker om att vara delaktig i verksamheten. Du är en utpräglad problemlösare och har förståelse för att det ibland finns behov av att snabbt skifta ;
Mer om tjänsten

  • Direktrekrytering
  • Tillsättning: omgående
  • Omfattning: heltid, 40 timmars arbetsvecka
  • Placering: Bromma med viss möjlighet till arbete på distans någon dag i veckan

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval och intervju kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Bromma
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Bromma | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola