Inaktiv platsannons

PARALEGAL / LEGAL COUNSEL i Stockholm

JobBusters AB söker efter en PARALEGAL / LEGAL COUNSEL.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Vi söker en skicklig och motiverad paralegal till vår kund. Här bli du en del av Corporate Governance-teamet i Kista. Detta är en unik och spännande möjlighet för någon med intresse för svensk bolagsrätt att få erfarenhet från ett multinationellt företag med verksamhet i mer än 180 länder.

Vad du kommer att göra:
- Vara ansvarig för administration och styrning av kundens svenska koncernbolag, inklusive engagemang i årsstämman i deras börsnoterade moderbolag. Detta inkluderar framtagande av relevanta handlingar för svenska koncernbolag enligt aktiebolagslagen samt registreringar hos Bolagsverket.
- Ge stöd till interna intressenter i bolagsstyrningsfrågor.
- Administration och styrning av krav relaterade till marknadsmissbruksförordningen.
- Stötta gruppen med förfrågningar relaterade till Know Your Customer-aktiviteter (KYC).
- Hantera fullmakter för bolagsärenden som rör koncernbolagen.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Kvalifikationer
- Du har en svensk juristexamen eller en kandidatexamen inom ett närliggande område.
- Du har goda kunskaper om de formella bolagskrav som föreskrivs i aktiebolagslagen, inklusive bolagsstämma.
- Du har goda kunskaper om marknadsmissbruksförordningen (Mar).
- Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Arbetet är mycket självständigt och kommer att kräva interaktion med ett brett nätverk av kontakter och intressenter inom koncernen. Du är detaljorienterad och en utmärkt organisationsförmåga. Du trivs att arbeta i en miljö med högt tempo med varierande arbetsbelastning. Självklart är du noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Tillträde och ansökan
Heltid, 40h/v. Vår kund önskar start i början på februari och uppdraget förväntas löpa till med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Kista. Skicka in din ansökan på engelska redan idag, då intervjuer sker löpande.

Publicerad den

04-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Säkerhet
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Säkerhet | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola