Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare delikatess Hemköp Hudiksvall C

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet. Som butiksmedarbetare inom delikatess, fisk och färskvaror på Hemköp Hudiksvall C får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet I din roll som butiksmedarbetare inom delikatessen hanterar du kött, fisk, chark, färdigmat samt ansvarar för varmmatsbuffén/tillverkning av exempelvis smörgåsar i vårt kök med förståelse för HACCP samt Axfoods riktlinjer för hygien, hälsa och matsäkerhet. Med ditt brinnande intresse för mat, i synnerhet delikatess, blir du en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. De två tjänsterna avser tillsvidareanställningar på deltid 26 tim/vecka, provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger

Det här förväntar vi oss

Att du tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen som butiksmedarbetare inom delikatess. Du inspirerar och bidrar med din kreativitet och kunskap när du betjänar kunder efter deras behov i vår delikatessdisk. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom delikatess och färdigvaror.  


För att trivas hos oss ska du ha lätt för att jobba i team, vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Dessutom gillar du när tempot är högt och du är van att arbeta under tidspress. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften vilket exempelvis innebär att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du gärna jobbar över avdelningsgränser i butiken. 


Publicerad den

09-11-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hudiksvall
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hudiksvall | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb