Inaktiv platsannons

CE-Chaufför i Malmö

... Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor, som t.ex. Hemköp, Willys, Urban Deli, Snabbgross och Apohem. Vi äger och utvecklar...

Om tjänsten

Beskrivning

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor, som t.ex. Hemköp, Willys, Urban Deli, Snabbgross och Apohem. Vi äger och utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi är mot varandra. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med! 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Är du redo för en lika delar fartfylld som omväxlande roll som CE-Chaufför? En roll där du får möjlighet att kombinera din passion med att jobba självständigt ute på vägarna och samtidigt arbeta efter fasta scheman där du kan planera din fritid med familj, vänner och intressen? Fortsätt läs!

 Som Chaufför på Dagab säkerställer du att våra butiker får sina dagligvaror levererade i tid och att c:a 2,5 miljoner människor får tillgång till bra mat och schyssta priser. Transporterna sker huvudsakligen i Västsverige, från Svinesund i norr till Malmö i söder och Skaraborg i öster. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår mycket mer än själva transporten av gods ut till kund då du även arbeta med lastning och lossning av varor och tomgods, service mot våra kunder i butikerna, fordonsvård och fordonskontroller samt löpande kommunikation med arbetsledning och transportkontor.

Vem är du?

För dig är tidspassning (att leveranserna kommer ut i tid till kund), kvalitet (att gods och fordon hanteras på ett säkert sätt) och miljö (att köra på ett ekonomiskt och miljömässigt sätt) självklara anledningar till att du känner en yrkesstolthet som Chaufför. Som Dagabs ambassadör och ansikte ut mot kund är du alltid lyhörd, hjälpsam och villig att snabbt kunna ställa om och anpassa dig efter butikernas krav och behov. Du har lärt dig hur viktigt det är att alltid lära sig nytt och vara ödmjuk inför andras kunskap, och du vet att en självständig roll med mycket frihet också ställer höga krav på eget ansvar där du alltid sätter säkerheten och leveransen först.

Erfarenhet och kunskaper
  • CE-behörighet på körkort
  • YKB
  • Flytande i svenska eller engelska
  • Tidigare erfarenhet av fysiskt arbete i liknande miljö
  • Meriterande om du har truckkort
  • Positivt om du har bevis för bakgavellyft (om inte så utbildar vi dig)
  • Meriterande men inget krav om du har erfarenhet av att hantera farligt gods
Det här erbjuder vi

Hos Dagab blir du en del av ett glatt gäng Transportmedarbetare och Chaufförer som arbetar i ett samhällsviktigt uppdrag med fokus på hållbarhet. Då vi är verksamma i en stabil bransch som är mindre känslig för konjunkturer innebär det trygga anställningsvillkor. Som Chaufför på Dagab arbetar du som utgångspunkt utifrån fasta scheman där du startar och slutar din dag från Exportgatan i Hisings Backa vilket möjliggör en god balans mellan jobb och privatliv. Lastbilsflottan är välutvecklad och eltruckar är ett av många verktyg du får tillgång till för en god arbetsmiljö och rätt ergonomiska förutsättningar. För rätt person finns goda möjligheter att vidareutvecklas inom organisationen.

 

Vi har riktigt bra förmåner och erbjuder bland annat:

Rabatt hos våra kedjor och butiker

Pension & försäkringar enligt kollektivavtal

Gym, friskvårdsbidrag och subventionerad massage

Personalmatsal med subventionerad lunch och gratis frukt

Matersättning när du är ute och kör

 

Omfattning: Tillsvidareanställning på 100% som inleds med en provanställning på 6 månader.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetstider: Varierande arbetstider. Helgjobb sker varannan helg. Arbetstider på dagen är 04:05-16:50, 05:05-13:50 och 05:05-15:50. Arbetstider på kvällen är 13:30-22:15, 13:30-00:15 och 15:30-00:15.  

Lön: Fast lön enligt kollektivavtal, chaufförstillägg och Ob-tillägg.  

Plats: Exportgatan 53, Hisings Backa


Vår strävan är att fortsätta vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Vi tillämpar drogtester på arbetsplatsen och i samband med rekryteringen personlighetstest.

Publicerad den

23-01-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb