Inaktiv platsannons

Undersköterska till Klinisk patologi och cancerdiagnostik i Solna

Vi... Hos oss kommer du att:  Erbjudas en möjlighet att vara en del av ett professionellt och trevligt arbetslag vid Södersjukhuset.  Erbjudas varierande arbetsuppgifter, både i grupp och enskilt arbete. Få stor möjlighet till...

Om tjänsten

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att: 

  • Erbjudas en möjlighet att vara en del av ett professionellt och trevligt arbetslag vid Södersjukhuset
  • Erbjudas varierande arbetsuppgifter, både i grupp och enskilt arbete.
  • Få stor möjlighet till utveckling, eget ansvar och kompetensöverföring mellan kollegor.  

Här kan du läsa mer om hur det är att på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa .

Om oss

På Klinisk patologi och cancerdiagnostik hanterar vi en mängd olika vävnadsprover från patienter från hela landet. Vi är Nordens största patologilaboratorium och totalt hanterar vi cirka 300 000 prover om året. Vi utför högspecialiserad diagnostik där alla våra medarbetare är en viktig del i kedjan. Inom specialiteten patologi och cytologi studerar vi vävnad och celler för att utreda och diagnostisera sjukdomar.

Till vårt laboratorium kommer prover som prepareras och färgas för att kunna studeras i mikroskop eller digitalt. De provsvar vi får fram är avgörande för att kunna ställa rätt diagnos, men svaren används också för att förutsäga vilken behandling som är bäst lämpad. Vi kan också göra prognoser över hur en sjukdom kommer att utveckla sig och övervaka effekten av en behandling.

Om tjänsten

Laboratoriet för klinisk patologi och cancerdiagnostik är en del av Karolinska
Universitetslaboratoriet och bedriver verksamhet vid Södersjukhuset och Danderyds
sjukhus samt Karolinska Universitetssjukhusen i Solna och Huddinge.

Att arbeta hos oss är både stimulerande, omväxlande och utmanande! Rollen innebär ständig kontakt med övriga arbetskamrater inom avdelningen som bland annat består av medicinska sekreterare, läkare, biomedicinska analytiker, undersköterskor och obduktionstekniker.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

  • Förberedelser inför medicinska konferenser
  • Arkivering av klossar och glas
  • Arbete i reception: Boka och ta emot patienter, registrera remisser
  • Assistera läkare på vår punktionsmottagning
  • Möjlighet att rotera på vårt histologilaboratorium 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi arbetar vardagar under kontorstid. Vi vill tydliggöra att du i denna tjänst utgår från våra lokaler i anslutning till Södersjukhuset på Södermalm. 

Vi söker

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, såsom ditt engagemang, initiativ- och
samarbetsförmåga. Vidare önskar vi att du är strukturerad, flexibel och har ett
professionellt förhållningssätt. För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta i en
föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter och arbetstempo.
Vi söker dig som ser helheten och har god social kompetens. Du förstår din roll i kedjan och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du delar Karolinska värderingar: Ansvar,
Medmänsklighet och Helhetssyn.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Meriterande: 

  • Tidigare erfarenhet av arbete inom en laboratorieverksamhet.
Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)