Inaktiv platsannons

TOP JOB

Receptionist på deltid till roligt företag! i Stockholm

A-hub söker efter en Receptionist på deltid till roligt företag!.

Om tjänsten

Är du student som vill jobba extra i en rolig och varierande arbetsmiljö? Gillar du att träffa människor och bidra till en god arbetsmiljö? Då är rollen som receptionist hos en framträdande och börsnoterad koncern något för dig!
Som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt till företagets anställda och kunder. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av dina studier. Om tjänsten
I rollen som receptionist kommer du att vara den första kontakten och ansiktet utåt för företaget och bör därmed trivas i en social roll. Du kommer att ansvara för receptionen och se till så att kontoret håller en hög kvalitet samt vara behjälplig till de anställda. Arbetsuppgifterna varierar från att hjälpa till vid olika event till att välkomna anställda och kunder. Du kommer ingå i ett team om tre receptionister som tillsammans ska bemanna upp receptionen måndagar-fredagar mellan 8-15. Du förväntas kunna arbeta två dagar i veckan och kommer tillsammans med de andra receptionisterna avlasta varandra vid behov. Vi ser att det finns ett gott samarbete och god kommunikation mellan receptionisterna för att underlätta arbetet. Vi söker dig som:

  • Studerar en eftergymnasial utbildning och har minst 1 år kvar på dina studier
  • Är flytande i svenska både i tal och skrift då rollen innebär daglig kontakt med medarbetare och kunder
Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av receptionistjobb. Vi tror också att du är
  • Social och vågar ta kontakt med nya människor
  • Ansvarstagande och har ett gott öga för detaljer
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid
Plats: Vasastaden
Anställningsform: Det här är ett konsultuppdrag och anställning sker hos ;Lön och förmåner diskuteras separat.Rekryteringsprocessen hanteras av A-Hub och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub. Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig Julia Nilsson:

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Topjob | Stockholm | Kontor / Administration | Extrajobb | Gymnasium